Лайм

Дзеркальна дата 07.07: що треба зробити в цей день, щоб залучити щастя і багатство

Всесвіт сприятиме здійсненню наших бажань

Вже зовсім скоро - у неділю, 7 липня, настане нова дзеркальна дата – 07.07.2024. Традиційно, дати-паліндроми вважаються переломними моментами у житті і асоціюються з новими можливостями, коли наші бажання можуть знайти шлях до здійснення. Цей час вважається вдалим для проведення символічних ритуалів на щастя та добробут.

theLime зібрав цікавинки про нову магічну дату та ритуали до цього дня.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку у липні зірвуть джек-пот: хто потрапить до списку мільйонерів.

В нумерології вважається, що дзеркальні дати можуть вплинути на долю як окремої людини, так і суспільства в цілому. Ті, хто вірить у магію чисел, спеціально будують свої плани відповідно до дзеркальних дат, щоб саме в цей магічний день зробити важливі кроки.

7 – енергетично сильне число, яке в нумерології уособлює мудрість, філософію та вміння думати. У дзеркальну дату 7 липня цифра 7 має особливу силу, помножену на два: це сьомий день місяця і сьомий місяць року.

Езотерики кажуть, що дзеркальна дата підсилює в кілька разів людський потенціал. Тобто, в цей час все думки, емоції, почуття стають неймовірно потужними. І якщо щиро загадати бажання 7 липня, то воно збудеться обов'язково. А події, які відбуваються в дзеркальні дати, є доленосними для кожного. Знайомства, несподівані пропозиції, переїзди, нова робота - все, що трапляється в цей день, трапляється не просто так. У розумінні Всесвіту вчинки означають більше, ніж слова і наміри, тому в цей день потрібно робити добрі справи, щоб отримати підтримку вищих сил.

Що можна робити у дзеркальні дати

  • робити пропозицію руки та серця;
  • укладати шлюби;
  • планувати зачаття дитини;
  • відвідувати лікаря.

Використайте цей день, щоб висловити щиру подяку за всі блага й підтримку, які ви отримуєте від рідних, друзів і близьких. Також в цей день корисно просити вибачення, якщо постала така необхідність.

В цей день надзвичайно сильною може стати візуалізація ваших бажань - уявляйте собі своє щасливе майбутнє і повторюйте позитивні афірмації.

Дзеркальні дати вважаються дуже сприятливим часом для важливих зустрічей і ділових переговорів, тож призначте на цей день події і досягнення цілей, які можуть стати доленосними.

Також у цю потужну дзеркальну дату можна загадувати бажання, пов'язані з фінансами.

Читайте також: Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками.

Що заборонено робити в дзеркальну дату

В цей день слід уникати негативних думок, спрямованих на себе, близьких і знайомих. Особливо важливо утриматися від бажання зла рідним та іншим людям, як у словах, так і в думках.

Не лайтесь і не розпочинайте сварки через дрібниці. Не можна скаржитися і пліткувати.

Як загадати бажання у дзеркальну дату, щоб збулось

Гляньте на небо і висловіть свої бажання. Якщо ви прагнете до досягнення кращих результатів, запишіть свої побажання на аркуші паперу.

Запаліть свічку і пропустіть папір над полум'ям, але не підпалюйте його.

Сфокусуйтеся на своєму бажанні, а потім збережіть аркуш у сумочці, шухляді столу або в таємному місці.

Читайте також: Розпочнеться біла смуга: ці чотири знаки Зодіаку чекають кардинальні зміни у липні.

Ритуали до дзеркальної дати

Дзеркальце

Візьміть маленьке дзеркальце і маркером або помадою напишіть на ньому дзеркальну дату. Дивіться на своє відображення крізь цифри і чітко вимовте своє бажання. Головне, щоб формулювання бажання було позитивним та чітким. Зберігайте дзеркальце під подушкою протягом трьох днів, після чого варто стерти цифри.

Послання у майбутнє

На аркуші паперу напишіть своє бажання, кладіть лист учетверо і обережно спаліть його, вимовляючи: "Винеси послання, принеси бажання". Вважається, що таким чином загадане здійсниться швидше.

Велике дзеркало

Можна також загадати бажання, стоячи перед великим дзеркалом у повний зріст. Ретельно подумайте над тим, чого ви дійсно бажаєте. Далі дивіться собі в очі в дзеркалі і тричі повторіть своє бажання. Це допомагає підсилити зв'язок між вашим візуальним образом і вашими мріями, забезпечуючи більшу ясність та силу наміру.

Цікаві новини для вас:

  1. Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Кохання, гроші і кар’єра: який тест влаштує Всесвіт кожному із знаків Зодіаку у липні.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла