Лайм

Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень

Дізнайтеся, що вас чекає на початку періоду царственого Лева

На небесну сцену виходить липень - маківка літа, що ознаменовує собою період Лева з його царственими енергіями. Головними космічними датами прийдешнього липня будуть кілька важливих подій: ретроградний Нептун у Рибах, який розпочнеться 2 липня, молодик у Раці — 6 липня і повний місяць у Козерозі — 21 липня.

Що чекає знаки Зодіаку у липні, розповіли астрологи видання Russh.

Читайте також: Сатурн стає ретроградним: які уроки готує Всесвіт знакам Зодіаку.

Овен

Липень зосередиться на вашому п'ятому будинку, підкреслюючи ваші еротичні потреби та творчий потяг. Уважно прислухайтеся до того, що вас надихає. Ваше відчуття життя вражає, як блискавка, тож нехай ці спалахи залишать свій слід. Коли Венера перейде в знак Лева 12 липня, згадайте, що навіть перебування в красивих місцях поглиблює вашу вдячність за просто існування. Оскільки деякі планети все ще є у вашому домі, Венера додасть у ваш простір трохи афродизіаків і розфарбує сцену, на якій ви і тільки ви - головний герой. Повня червня у Козерозі, а потім наступна повня 21 липня стануть другою частиною кроку до майстерності у вашій кар’єрі. Успіх — це і мета, і почуття, тож доторкніться до цього.

Телець

Коли планета-воїн Марс увійде в знак Близнюків 21 липня, ви будете в повній готовності з вашою творчою перевагою. Марс у Близнюках запропонує вам свободу слідувати за своїми поривами, навіть якщо ви перебуваєте в замкнутому стані або в'язниці своєї зони комфорту. Тепер у вас немає вибору, окрім як бути витісненим, особливо з Юпітером також у Близнюках у вашому домі подорожей. Це активне літо, щоб відвідати місця, куди посилають вас ваші внутрішні музи. Подумайте, які обов’язки здаються більш задушливими, ніж розвиток власної експансії. Сприйміть повню у Козерозі 21 липня як запрошення переглянути дух ваших переконань і нарешті висловити їх.

Близнюки

Молодик 6 липня у Раці збагатить ваш дім ресурсами і підвищить самооцінку, тож ви зможете зрозуміти, де ви нехтували своїми основними потребами, можливо, навіть не усвідомлюючи ціну своєї енергії. І ось літо засяє для вас у повній красі, відкриваючи двері нових можливостей. Коли Марс переходить у ваш знак 21 липня, у вас буде достатньо ресурсів, щоб побачити на горизонті нові бізнес-союзи, що відповідають духу вашої творчості. Ви можете підписати нові контракти до повні у Козерозі 21 липня. Однак не поспішайте - зачекайте принаймні тиждень після підписання будь-якої угоди, щоб переконатися, що ваша спокійна нервова система повністю відповідає вашому рішенню.

Рак

Молодик у липні підкаже вам, куди спрямувати свою чутливість і інтуїцію. Оскільки вашим знаком керує Місяць, ваші інтуїтивні канали будуть працювати на повну гучність в молодик у Раці 6 липня. Розвивайте глибше почуття довіри до того, ким ви є і що ви знаєте. Венера, Меркурій і Сонце у Леві у вашій зоні самооцінки до 22 липня поставить вас перед розумінням того, чому ви не можете мати саме те, чого хочете. Повня у Козерозі 21 липня у вашому будинку стосунків розкриває роль, яку інші люди відіграють у вашому житті, і те, як вони проявляють ваші найкращі та найгірші риси.

Читайте також: Зірки обіцяють дуже вдалий тиждень: астропрогноз з 24 по 30 червня.

Лев

Ви довго чекали свого дня народження і він майже настав. Але перед тим, як закінчаться таємничі вечори Рака, молодик у Раці 6 липня допоможе вам залікувати минулі рани, які застрягли в ваших почуттях. Це чудовий час стати творцем своєї реальності та керувати шоу з більшою обізнаністю. Як колись сказав Карл Юнг: "Поки ми не зробимо несвідоме свідомим, воно керуватиме вашим життям, і ви називатимете це долею". Після цього ви можете розслабитися та зустріти сезон свого дня народження з оновленим відчуттям себе і готовим увійти в нову епоху.

Діва

Ретроградний Нептун запливає у ваш будинок стосунків, додаючи пікантності вашій уяві та занурюючи вас у духовний екстаз. Як ви можете собі уявити, через ці інгредієнти чітко бачити людей досить складно. Лише 8 грудня ви прокинетеся готовим до нових відкриттів про ваші стосунки, щоб мати змогу вирівняти їх межі. Найкращі стосунки надають перевагу чесності та свідомому спілкуванню. Оскільки 21 липня повня у Козерозі "приземлиться" у вашій зоні побачень і романтичних стосунків, ви зможете вибирати коханих як головою, так і серцем, що підходить для вашого прагматичного характеру.

Терези

2 липня Меркурій увійде в знак Лева у вашому 11-му будинку суспільних зв'язків, а молодий місяць у Раці 6 липня зупиниться у вашому 10-му будинку кар’єри та громадських ролей. Настав час побачити себе лідером спільноти та вийти з тіні. Людям потрібно буде поєднати ваш голос з обличчям і ви будете готові взяти на себе більше відповідальності, щоб зробити саме це. Це звільнить вашу силу від невпевненості в собі, яка є плодом вашої надмірної уяви. Використовуйте свій внутрішній конфлікт між бажанням бути поміченим і страхом бути в центрі уваги, щоб говорити правду. Зрештою, вами керують терези рівності та справедливості. Повня у Козерозі 21 липня дасть вам сходи для зв’язку з вашими предками, на чию силу ви зможете спиратися.

Скорпіон

З настанням молодика у Раці 6 липня у вашому домі освіти та наставників подумайте, як ви хочете розширити свої знання, щоб отримати більше варіантів кар’єри. Але навіть з відповідними навичками вам знадобляться відповідні наставники. Оскільки 21 липня у вашій кар’єрі почнеться сезон Лева, зосереджуйтесь і розумом, і серцем на своєму баченні кар’єри. Підйом на вершину не відбувається за одну ніч, але ви точно зможете насолоджуватися смаком успіху набагато довше.

Стрілець

Радість і сміх є головною стравою меню, коли Юпітер бушує у вашому домі зв’язків і близькості. Коли Марс у Близнюках приєднається до Юпітера 21 липня, ви, ймовірно, отримаєте запрошення на вечірки, спонтанні поїздки та велелюдні зустрічі. Пам’ятайте, вам не обов’язково бути всюди одночасно, інакше ваше задоволення може бути перенасичено. Повня Козерозі у вашому домі ресурсів і цінностей 21 липня може спонукати вас відмовитися від зобов’язань або людей, які нещодавно переступили ваші межі. Довіртеся своїй інтуїції, якщо вони не здаються вам правильним, швидше за все, це не так.

Читайте також: Секрети долі: що є справжнім щастям для кожного знаку Зодіаку.

Козеріг

Цей місяць присвячений балансу між "ви»" та "ми". Компроміс і терпіння – ваші ключові слова. Просто переконайтеся, що ви не відкладаєте свої потреби в сторону, щоб зустрітися посеред дороги. Молодий Місяць у Раці 6 липня дасть вам новий настрій щодо того, хто робитиме свиту короля - навіть люди з добрими намірами можуть не забезпечити близькості, якої ви прагнете. Не погоджуйтесь на "достатньо добре". Запитуйте, чого бажає ваше серце, і ви матимете відповідний лакмусовий папірець, щоб виміряти все, що змагається за вашу увагу. Що відкрила перед вами повня у Козерозі 22 числа червня? Другий раунд починається 21 липня з ще однієї повнею у Козерозі.

Водолій

Коли Новий Місяць у Раці увійде у ваш будинок звичок і ритуалів, вам варто буде відновити зв’язок зі своїм тілом і засвоїти урок бути в ритмі з часом. Часто ми поспішаємо, відчуваючи тиск у світі, яким керує годинник, відкидаючи те, що потребує глибшої майстерності. Яку частину свого життя ви оминаєте поспіхом? Кар'єра, романтичні зв'язки, фінанси? Дивно, але благословення ллються на нас, коли ми перестаємо нав’язливо дивитися на годинник. З Венерою, що переходить у Лева у вашому домі відносин і співпраці 12 липня, ваші проєкти можуть залучити душевних творчих партнерів у найбільш чарівний і синхронний спосіб.

Риби

Ретроградний Нептун у Рибах розпочинає місяць 2 липня, показуючи, де ви були занадто хамелеоном, поглинаючи образи інших. Для вас це паломництво триватиме до 8 грудня і приведе повернення до великого "Я є". Це як велике розкриття вашого справжнього "я", і так, це може здаватися сирим. Але тим не менш, ваші особливості видно всім. Не цурайтеся цього. Молодий місяць у Раці 6 липня запрошує вас увійти у свій внутрішній кокон. Одягніть фартух і зробіть домашній пиріг, виберіть шоу Netflix і насолоджуйтеся цим особистим нездужанням без почуття провини. Повня у Козерозі 21 липня — це підношення Богинь, які посилають вам людей на допомогу. Чудове нагадування про те, що можна просити допомоги. Ти не тягар. Насправді далеко не так.

Раніше ми розповідали, що чекає знаки Зодіаку влітку 2024 року.

Цікаві новини для вас:

  1. Ці чотири знаки Зодіаку відкриють нову сторінку життя у червні.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Зберігають гарний настрій навіть у найтемніші часи: три головних оптимісти за знаком Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю