Лайм

Відкрилися Врата Лева: що треба зробити в цей магічний час

Настає гарний період для складання карт бажань та проведення духовних практик

26 липня розпочинається новий планетарний рік, і в цей день відкривається чарівний портал, який відомий під назвою Врата Лева.

Що означає цей магічний час і як його використати, щоб змінити своє життя, розповіли в новому відео на Youtube-каналу Astrology.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у серпні найбільше вплине на ці три знаки Зодіаку.

22 липня Сонце увійшло в царствений знак Лева і поступово набирає своєї сили. Період з 26 липня до 12 серпня – це період Врат Лева – це портал, коридор, який характеризується оновленням, трансформаціями, відродженням та початком, відкриттям шляхів новим можливостям, перетворенню та зростанню.

На передсвітанковому небі поруч із Сонцем з'являється найяскравіша зірка – Сіріус, не видима раніше протягом 70 днів. Це так званий "сонячний схід Сіріуса", і ми можемо спостерігати в передсвітанковий час два Сонця на небі: одне Золоте (Сонце Землі), друге – Блакитне – Сіріус – духовне Сонце. Цей момент в серпні збігається зі сходом Сонця.

"Поява Блакитного Сонця знаменує новий цикл світла, любові і підтримки - алмазні коди світла, що передаються із галактичного центру посилюються Сіріусом та інтегруються в планетарні цикли часу Землі, приносячи елементи та шаблони для наступної спіралі еволюції. Цього разу з вузлом еволюції буде з'єднуватися Місяць, це дуже сильний момент. В цей час дуже корисно встати на світанку і дивитися на Сіріус, налаштовуючися з кодами світла, які він транслює. Коди світла - це зашифровані пакети духовної інформації, які поступово будуть розкриватися в нас", - розповіла астрологиня.

Суть енергії врат Лева в тому, що вони допомагають відключити те, що нас уповільнює, гальмує у розвитку та підсвідомо впливає на всі сфери життя.

"У новому часі духовне єдине з матеріальним, і тому наш духовний розвиток завжди проявляється у нашому матеріальному світі - у наших стосунках, грошах, кар'єрі, можливостях, які до нас приходять. Багато хто називає Врата Лева грошовим коридором, але якщо замислитися, то гроші - це теж енергія, і приходять вони на внутрішній стан, звільнений від вантажу минулого та негативних моментів", - пояснила автор відео.

Читайте також: Ці чотири знаки Зодіаку у серпні зустрінуть свою споріднену душу.

Як використати енергії Врат Лева

Перше, що потрібно для будь-яких позитивних змін і нових можливостей – це легкість прийняття, внутрішня свобода та відкритість новому досвіду. Саме тому енергії Врат Лева, які несуть нам потужне духовне оновлення, здатні дати нам не просто почуття внутрішньої гармонії, ентузіазм, радість і одухотвореність, а й цілком реальні зміни.

"В житті портал Врата Лева спрацює для кожного по-своєму і настільки, наскільки людина готова прийняти зміни. А для цього потрібен внутрішній дозвіл на зміни - це дуже глибинний сенс. Тому весь період Врат лева насамперед важливо звільнятися від підсвідомих страхів та переконань, прив'язок та всього негативного, що може проявитися в цей час.

Тих, хто продовжує чіплятися за власні ілюзії та обмеження у цей період можуть чекати не дуже приємні ситуації - це може проявлятися через зовнішнє і призвести до хаосу в житті, розпачу та переживань. Що звільнити цю енергію, висловіть намір вивчити і інтегрувати мудрість вселенських законів і навчитися бути в гармонії з елементами Всесвіту, удосконалювати свої вміння та навички.

Знак Лева - найбільш творчий знак Зодіаку, найяскравіший місяць року, Сонце – це наші наміри, ініціатива, рішення, це про наші проєкти, дітей, самореалізацію, тобто те, де ви є автором. То чому б не стати автором свого життя і не написати самому його сценарій? Якщо у вас є твердий намір змінити свою реальність, то Всесвіт точно вам допомагатиме в цьому зі своєї сторони і показуватиме знаки на шляху до здійснення мрії на шляху, до реалізації цілей і всіх завдань, які перед вами виникнуть", - розповіла езотерикиня.

Читайте також: З короною на голові: кому найбільше пощастить в сезон Лева.

За словами астрологині, Сонце і Сіріус – це наче два Сонця на небі.

"Це подвійна сила і гармонія, тож вмикайте сонячні енергії періоду Лева - царя звірів: велич, гордість, шляхетність, великодушність, щедрість, почуття власної гідності. Це чудовий момент попрацювати зі своїм серцем і своєю серцевою чакрою - навчитися відкривати любов до себе і приймати та прощати себе", - резюмувала езотерикиня.

Цікаві новини для вас:

  1. Це розіб'є їм серце: три знаки Зодіаку до кінця літа чекає справжня любовна драма.
  2. Почнеться справжня біла смуга: ці знаки Зодіаку стануть щасливчиками серпня.
  3. Ця зустріч переверне все життя: доля пошле особливу людину чотирьом знакам Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

Аджика без варіння з аспірином — "сирий" спосіб на зиму

Сира аджика з аспірином без варіння - варіант улюбленого соусу, який зберігає колір і користь продуктів

Як зробити шви на плитці знову білими: простий лайфхак

Експерти розповіли, як відбілити шви на плитці у ванній і кухні - є простий лайфхак, який допоможе без фарбування

Мусака з баклажанів - рецепт традиційної грецької запіканки

Грецька мусака - страва, яка дійсно варта, щоб над нею потрудитися. Пропонуємо приготувати мусаку з картоплею