Лайм

Фото Сердючки із зіркою голлівудських бойовиків викликало ажіотаж у соцмережі: ні, це не фотошоп

Знімок майже 4-річної давності для багатьох виявився сюрпризом

Користувачі Instagram активно обговорюють спільне фото українського шоумена та композитора Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) із зіркою голлівудських бойовиків Джейсоном Стетхемом.

Знімок майже 4-річної давності з'явився на сторінці каналу СТБ, з яким Данилко вже не перший рік поспіль співпрацює як суддя вокального проекту "Х-фактор". І, судячи з усього, далеко не всі знають той факт, що у 2015 році шоумен та його команда знялися в кримінальній комедії "Шпигунка" з Джейсоном Стетхемом, Джудом Лоу та Мелісою Маккарті пізод фільму дивіться нижче).

"Ні, це не фотошоп. Хто знає, в якому фільмі можна побачити цей тандем?" - посміялися автори поста.

У фільмі Пола Фіга Вєрка Сердючка зіграла саму себе. Зйомки проходили в Будапешті (Угорщина) і тривали три дні. Заради сцени з українським шоуменом в місті перекрили одну з площ.

Роботи на майданчику тривала по 12 годин, весь цей час Андрію Данилку доводилося бути "при параді", в тому числі залишатися на високих підборах, від чого у шоумена опухла нога.

2-годинний фільм вийшов на екрани в березні 2015 року. При бюджеті в $65 млн картині Фіга вдалося зібрати в прокаті понад $230 млн.

Знімок в Instagram лише за першу годину після публікації зібрав понад 2 тис. лайків, в коментарях користувачі мережі захоплюються талановитим артистом: "Ну Данилко, він і тут встиг", "Красунчик, і фільм відмінний. Так тримати", "Обожнюю його", "Жесть, я вперше чую. Обов'язково подивлюся", - зазначили під фото.

  • Раніше Андрій Данилко пояснив масовий наплив зірок в політиці. За словами артиста, багато хто з них напевно отримали певні цікаві пропозиції. При цьому їх спроби проявити себе в новій сфері викликають поки тільки почуття незручності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях