Лайм

Ксенія Собчак знову виходить заміж: головне

У ЗМІ з'явилася ймовірна дата весілля журналістки

Російська телеведуча та журналістка Ксенія Собчак незабаром після розлучення з актором Максимом Віторганом закрутила роман з 44-річним режисером Костянтином Богомоловим. Сьогодні ж стало відомо про те, що пара має намір одружитися.

Собачка і Богомолов деякий час приховували свої стосунки, при цьому їх неодноразово помічали разом на тих чи інших світських заходах. Цього тижня режисер публічно зізнався журналістці в коханні, а на безіменному пальці її руки з'явилася обручка. Згідно з інформацією Telegram-каналу Dark Cosmo, пара узаконить свої стосунки вже 13 вересня.

Паблік посилається на особисте джерело, близьке до кола Собчак та Богомолова: "У нас дуже жірнючій ексклюзив. Костянтин Богомолов і Ксюша Собчак одружуються! Торжество заплановано на вересень. Нам цікаво, чи буде цього разу сукня від Уляни Сергієнко, і чи не перетвориться весілля на імерсивне шоу, наприклад", - пожартували автори посту.

Ніяких інших подробиць про торжество поки немає. Ніяк не коментують цю новину поки ні Ксенія Собчак, ні Костянтин Богомолов.

Нагадаємо, в шлюбі з Максимом Віторганом телеведуча знаходилася шість років. За цей час у пари народився син Платон. Сьогодні Собчак і Віторган підтримують дружні стосунки, разом виховують дитину. Подейкують, відносини подружжя дали тріщину саме через появу в житті журналістки режисера Богомолова.

У свою чергу, Віторган зараз зустрічається з молодою актрисою Ніно Нинидзе, пару нещодавно запримітили на відпочинку в Одесі. Ну а що стосується Богомолова, за його плечима також несформований шлюб з акторкою Дарією Мороз. Пара розлучилася у 2018 році, проте також виховує спільну дочку Анну.

  • Українська телеведуча Сніжана Єгорова прокоментувала раптове рішення втретє вийти заміж. Про заручини скандальної знаменитості стало відомо 30 липня з її посту у Facebook.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях