Лайм

Зірки фільму "Роккі" об'єдналися для дружнього реваншу: фото

Іван Драго і Аполло Крід знову на боксерському рингу!

Через 33 роки після незабутнього поєдинку у фільмі "Роккі 4" Дольф Лундгрен (Іван Драго) і Карл Везерс (Аполло Крід) возз'єдналися для дружнього реваншу.

61-річний Лундгрен поділився фотографією себе і 71-річного Везерса в спортзалі. Усміхнені актори стоять поруч, піднявши кулаки в боксерській позі.

"Матч-реванш в Gold Gym Venice, - написав Лундгрен в своєму Instagram, додавши смайли вибуху і боксерських рукавичок. - Аполлон виглядає небезпечно!"

У фільмі "Роккі 4" колишній боксер Аполло Крід (Везерс) повертається на ринг, щоб кинути виклик Івану Драго (Лундгрен), але гине від потужного нокауту на руках у Роккі. Драго ставиться до трагедії байдуже: "Помре, так помре". Після цього Роккі вирішує помститися даньому противнику, перемагаючи його нокдауном у фінальному раунді.

Але в реальному житті боротьба не закінчена: обидва актори все ще знаходяться у відмінній формі і здатні впоратися з навантаженнями, навіть якщо це всього лише товариський матч.

Всього два тижні тому Лундгрен опублікував в Instagram фотографію з себе і Сильвестра Сталлоне із загадковим підписом: "Схоже, що ці два джентльмени знову можуть працювати разом". Це змусило фанатів в коментарях припустити, що актори зіграють головні ролі в новому фільмі "Нестримні", або зустрінуться у продовженні франшизи "Роккі".

Після "Рокі 4" Лундгрен ще раз зіграв Івана Драго у фільмі "Крід 2" (2018). Там він тренує свого сина Віктора для бою з Адонісом Крідом, сином Аполло.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях