Лайм

Співачка Адель розлучається з чоловіком після 8 років стосунків

Пара зобов'язується спільно виховувати 6-річного сина Анджело

Адель подала на розлучення з Саймоном Конеккі, з яким перебувала у стосунках з 2011 року. Видання BBC з посиланням на судові документи повідомляє, що пара взяла на себе зобов'язання спільно виховувати сина Анджело.

Адель народила дитину від Конеккі в 2012 році, але заміж за банкіра вийшла лише в 2016-му, після п'яти років стосунків.

Пара оголосила про розрив ще в квітні 2019 року, попросивши про конфіденційність і відмовившись давати будь-які коментарі. Документи про розлучення були подані до суду в Лос-Анджелесі.

Адель і Саймон Конеккі одружилися на таємній церемонії в 2016 році, але вперше співачка публічно заявила про весілля лише в 2017-му, під час промови на церемонії нагородження "Греммі".

31-річна Адель - лауреат 15 премій "Греммі", володарка "Оскара" і "Золотого глобуса" за пісню "Skyfall", що стала саундтреком 23-го фільму про Джеймса Бонда.

45-річний Конеккі - спадкоємець багатої британської сім'ї, банкір і засновник компанії з виробництва етичної води "Life Water". Фірма та її благодійний партнер Drop 4 Drop "фінансують проекти з очищення води по всьому світу".

"Спочатку я був інвестиційним банкіром в Lehman Brothers, і у мене все було добре. Я заробляв багато грошей, але мені набрид цей жадібний і корумпований світ", - говорив Конеккі в інтерв'ю Management Today в 2012 році.

Згідно People, зараз Адель щаслива і продовжує жити в Лос-Анджелесі.

"Адель любить Лос-Анджелес і чудово живе разом із 6-річним сином, - сказало джерело виданню. - Їй подобається тримати своє життя в таємниці. Саймон також бере участь у вихованні дитини, і вони, здається, добре уживаються і проводять час разом з Анджело".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Адель

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях