Лайм

У ЗМІ ажіотаж навколо смертельного діагнозу актриси Анастасії Заворотнюк: що говорять її представники

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" нібито вже рік бореться з онкологією

У п'ятницю, 13 вересня, російські ЗМІ та популярні інформаційні Telegram-канали повідомили про смертельний діагноз актриси Анастасії Заворотнюк, зірки колись популярного серіалу "Моя прекрасна няня".

Як стверджують канали Mash та Super, лікарі діагностували у Заворотнюк останню стадію пухлини мозку. Згідно з інформацією невідомих "джерел", актриса бореться з онкологією вже майже рік, тому що дізналася про свій діагноз нібито ще після народження дочки в жовтні 2018 року.

При цьому, ніяких офіційних заяв ні сама Заворотнюк, ні її менеджмент за цей час не зробили. Сьогодні, як підкреслив Super, на ці питання представники актриси так само не відповідають. Так, наприклад, її директор Марина Потапова відмовилася від коментарів і лише сказала "Ви знаєте, що я відповім".

За інформацією тих же джерел, Заворотнюк зараз знаходиться в реанімації під цілодобовим наглядом лікарів. Туди актрису нібито доставили з польської клініки, де вона також проходила курс лікування.

Примітно, що чергова хвиля чуток про смертельне захворювання Анастасії Заворотнюк спалахнула ще в серпні цього року, але й тоді її концертний директор спростував чутки: "З Настею все нормально. Я не знаю, звідки вони це взяли", - цитував Стаса Христового канал рен- ТВ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях