Лайм

Селін Діон відверто розповіла про своє життя після смерті чоловіка

Чоловік і продюсер співачки помер в 2016 році від раку горла

Канадська співачка Селін Діон виступила на шоу "Today" та у відвертому інтерв'ю розповіла про своє особисте життя після того, як її чоловік Рене Анжеліл помер від раку горла в 2016 році.

51-річна зірка зізналася, що в її серці все ще живе пам'ять про чоловіка, і вона не готова зустрічатися з іншими.

"Я ні з ким не зустрічаюся. Я не готова зустрічатися. Але мені дуже пощастило, і я щаслива, що в моєму оточенні так багато людей, які змушують мене сміятися", - говорить Діон.

73-річний Рене Анжеліл, давня любов і менеджер співачки, помер в січні 2016 року. У пари троє дітей: 18-річний Рене-Шарль і 8-річні близнюки Нельсон і Едді.

Діон згадала повідомлення, яке чоловік залишив їй перед смертю.

"Він подзвонив мені перед шоу і залишив мені маленьке повідомлення: "Я люблю тебе". Коли я повернулася додому тієї ночі, було дуже пізно... І я вирішила не будити його, щоб поцілувати, бо міг не заснути знову. А наступного ранку його вже не стало, - розповіла співачка. - Але ми говорили раніше. І він прислав мені текстове повідомлення. Тому ми попрощалися".

Діон сказала, що зберегла повідомлення і все ще його перечитує.

"Я спокійна, тому що знаю, що він не страждає. І я знаю, що він дав мені мужність, яку я збережу на все життя", - каже вона.

При цьому Діон зізналася, що їй не вистачає романтичних стосунків: "Я сумую за обіймам. Сумую за словами: "Ти прекрасна. Сумую за тим, що робив би чоловік. І я тримаю свою душу і серце відкритими".

Хоча Селін Діон ще не готова до нових стосунків, вона не виключає цього в майбутньому. Зараз співачка отримує і дарує любов своїм фанатам, дітям і родині.

"Я відчуваю цю любов, і це змушує мене рухатися. Романтичної любові немає, але це нормально", - запевняє вона.

15 листопада Селін Діон випустить свій перший альбом без чоловіка. Реліз "Courage" (Мужність) і присвячений йому концертний тур, за словами співачки, допоможе їй заново розкрити себе.

"Я повинна розправити крила. І я повинна довести собі, своїм дітям, своїй команді, своїм фанатам, що зі мною все гаразд, - сказала вона. - Я сильна і відчуваю себе чудово".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях