Лайм

Актор серіалу "Форс-мажори" розповів про початок стосунків Меган Маркл і принца Гаррі

Екранний батько Меган Маркл згадав, з яким складнощами актрисі довелося зіткнутися через стосунки з принцом

У серіалі "Форс-мажори" Уенделл Пірс і Меган Маркл грали батька і доньку протягом 7 років. 55-річний актор на власні очі бачив, як розвиваються стосунки його колеги з принцом Гаррі, і в студії програми KTLA Morning News розповів про те, з якими проблемами Меган зіткнулася, коли їх роман став публічним.

В "Форс-мажорах" Меган Маркл грала роль Рейчел Зейн - адвоката, дочки Роберта Зейна і дружини головного героя Майка Росса. Коли ЗМІ дізналися про те, що актриса і принц зустрічаються, на зйомках їй довелося дотримуватися додаткових застережних заходів.

Вендел Пірс зізнався, що спочатку скептично ставився до роману Меган і Гаррі, але зрозумів, що все серйозно, коли на знімальному майданчику їй веліли зняти обручку Рейчел Зейн, перш ніж знімати сцени на вулиці.

"Я не думав, що це станеться. А потім одного разу на знімальному майданчику з'явився хлопець з MI-5 [британської служби безпеки]. Я зрозумів, що раз вони когось послали, значить справа серйозна", - говорить актор.

Одного разу Меган, яка на той час ще не заручилася з Гаррі, не дозволили вийти з машини, поки вона не зніме з пальця каблучку.

"Їй сказали: "Внизу по вулиці є папараці, і ви не можете вийти з кільцем", - згадує Пірс.

Незважаючи на те, що актор лише грав батька Меган Маркл, він пожартував, що був готовий проголосити батьківську промову, коли Гаррі одного разу приїхав на зйомки "Форс-мажорів".

"Принц приходив на зйомки один раз. У мене не було можливості побачити його, але я був готовий сказати йому, як її телевізійний тато: "Якщо ти розіб'єш їй серце, я розіб'ю тобі обличчя". Я дійсно хотів сказати це!" - зі сміхом згадує Пірс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях