Лайм

Королева Єлизавета вдарила племінника по обличчю перед Елтоном Джоном

72-річний музикант розкрив несподівану сторону Єлизавети II

15 жовтня світ побачить автобіографія Елтона Джона з промовистою назвою "Я". У книзі мемуарів 72-річний музикант робить багато шокуючих відкриттів про особисте життя. Зокрема він згадує, як одного разу став свідком виховного процесу в королівській родині.

Видання Page Six повідомляє, що під час вечірки королева Єлизавета II попросила свого племінника віконта Лінлі доглянути за його сестрою леді Сарою Армстронг-Джонс, оскільки та погано почувалася і покинула свято, щоб відпочити. Лінлі не був зацікавлений в цьому.

"Коли він [Лінлі] спробував від неї відмахнутися, королева злегка вдарила його по обличчю, примовляючи: "Не (ляпас) сперечайся (ляпас) зі мною (ляпас) я (ляпас) королева!", - написав Елтон Джон.

Після цього Лінлі виконав інструкції Єлизавети. Коли королева Великобританії помітила, що Джон став свідком її незвичайної поведінки, вона підморгнула йому й пішла.

"Я знаю, що публічний імідж королеви не зовсім дикий і легковажний, але... наодинці вона може бути веселою", - стверджує музикант.

Цей випадок - не єдина королівська плітка, якою він ділиться у своїй новій книзі. Елтон Джон також згадує принцесу Діану, з якою був дуже близький. Зокрема, співак докладно описує випадок, коли голлівудські зірки Річард Гір і Сільвестер Сталлоне посварилися через леді Ді на вечірці.

"Річард Гір і Діана, здавалося, були дуже захоплені одне одним. На той час вона розлучилася з принцом Чарльзом, а Річард розійшовся з Сінді Кроуфорд. Вони сиділи перед каміном разом, захоплені невимушеною бесідою. Сталлоне, здавалося, ревно стежив за парою", - пише Джон.

Коли група перемістилася в їдальню, Сталлоне і Гіра ніде не було видно. Девід Ферніш (нині чоловік, а раніше - бойфренд Елтона Джона) знайшов акторів у залі.

"Мабуть, вони збиралися вирішити свою суперечку через Діану за допомогою кулачного бою", - пише Джон.

Після обіду Діана і Гір відновили флірт, а Сталлоне вирішив піти.

"Я б ніколи не прийшов, якби знав, що тут буде довбаний Принц Чарівність, - відрізав Сталлоне. - Якби я хотів її, я б отримав її!"

Тим часом Діана, за словами Елтона Джона, була "абсолютно незворушна".

"Може, вона не зрозуміла, що відбувається. Або, може, такі речі відбувалися весь час", - пише він.

  • Раніше колеги Елтона Джона розповіли, як у 1979 році під час туру в СРСР музикант виявив, що його колекція скарбів більша, ніж в музеї Кремля

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях