Лайм

Вілл Сміт записав смішне, але важливе послання про профілактику раку

Актор пройшов колоноскопію, в ході якої у нього був виявлений передраковий поліп

Вілл Сміт випустив 18-хвилинний відеоблог на YouTube, в якому розповів про свій перший досвід колоноскопії. Для актора процедура була особливо важливою: у нього виявили передраковий поліп, який одразу ж був видалений. За словами лікаря Сміта, якби новоутворення не знайшли, воно продовжило б "рости, рости і рости".

На відео актор відправляється в медичний центр Фонду Леннар в Університеті Майамі о 5:30 ранку.

"2019 рік, треба поправити здоров'я, - говорить він. - Існує певна кількість бентежних ситуацій, пов'язаних з тим, щоб бути здоровим. Але ти просто повинен зробити це, чувак. Повинен зробити це. Які варіанти?"

На відео Сміт багато жартує, обговорюючи з доктором Алою Стенфорд особливості процедури.

"Моя бабуся завжди говорила: дивись очима, а не руками, - приречено каже він. - Минулі 24 години моя дієта складалася з води і проносного. Опівночі сталася сцена вбивства. "CSI: Майамі" повинні були прийти і розібратися".

В цілому Сміт поводився невимушено під час зйомок, час від часу хитаючи головою і шепочучи: "Мою дупу вивернуть назовні".

Зірка "Людей в чорному" не показав фанатам саму процедуру, але після неї в кімнаті відновлення він багато посміхався і жартував.

"Він як Мартін Скорсезе в моїй дупі", - розповів Сміт про доктора, який проводив колоноскопію.

Кілька днів по тому актор отримав результати обстеження. Доктор Стенфорд підтвердила наявність поліпа в сліпій кишці - найбільшій частині товстої кишки. Поліп був видалений, відправлений до лабораторії і визначений як передракова тканина.

"Дев'яносто п'ять відсотків випадків раку товстої кишки виникають через поліпи цього типу", - говорить вона, перш ніж подякувати актору за те, що він "слухняний" пацієнт. Також лікар заявила, що через два-три роки Сміту доведеться повторити процедуру.

"Для мене важливо мати можливість ділитися цим з людьми, щоб вони могли стати слухняними пацієнтами, залишатися здоровими і щасливими, щоб прожити все ті славні роки, які у них можуть бути", - розповідає Сміт.

Леді Гага вперше розповіла про проблеми з психікою після згвалтування. Співачка поговорила з Опрою Вінфрі про свою боротьбу з ПТСР і самоушкодженням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Вілл Сміт

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях