Лайм

Дочка Білла Гейтса виходить заміж: хто стане зятем мільярдера

Щасливою новиною Дженніфер Гейтс поділилася в соцмережах

Дочка Білла і Мелінди Гейтс Дженніфер заручена з єгипетським конкуристом Наєлом Нассаром. Про майбутнє весілля 23-річна студентка-медик розповіла в Instagram, опублікувавши щасливе фото з нареченим.

Фото: @jenniferkgates в Instagram

"Наєл Нассар, ти унікальний. На минулих вихідних ти зовсім збив мене з ніг, ти здивував мене в найбільш значущому з наших улюблених місць. Я не можу дочекатися, щоб провести залишок нашого життя, навчаючись, дорослішаючи, сміючись і люблячи разом. Так, мільйон разів так!" - написала дівчина.

Всього тиждень тому Дженніфер Гейтс в соціальних мережах привітала коханого з днем народження.

"Не можу висловити словами, наскільки ти незвичайний... Найбільш чуйний, розумний, веселий, підтримуючий, теплий, лагідний чоловік", - написала вона під фото, на якому зображений їхній романтичний поцілунок.

Фото: @jenniferkgates в Instagram

Наєл Нассар - професійний конкурист. Конкур - вид видовищних кінних змагань, в яких кінь долає перешкоди різної складності і висоти. Сам він також не став приховувати радість від майбутнього весілля.

"Вона сказала так! Зараз я почуваюся найбільш удачливою (і найщасливішою) людиною в світі. Дженн, ти - все, що я міг собі уявити... і навіть більше. Я просто не можу уявити себе без тебе. Люблю тебе більше, ніж ти можеш собі уявити, і спасибі за те, що ти кожен день для мене - як сон", - написав він.

Фото: @nayelnassar в Instagram

Дженніфер - старша з трьох дітей Білла і Мелінди Гейтс. Вона вчиться на лікаря в Стенфордському університеті - одному з найавторитетніших і найбільш рейтингових навчальних закладів у світі.

  • Перед Різдвом американка, що втратила матір, отримала 36 кг подарунків від Білла Гейтса. Мільярдер став для незнайомки справжнім Сантою!
  • Раніше засновник Microsoft зробив сенсаційне зізнання. Ось, що Білл Гейтс вважає своєю найбільшою помилкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях