Лайм

І що після такого скажеш? Актор "Дизель Шоу" розповів, як намагався вберегти колегу від трагедії

Єгор Крутоголов згадав трагічну ДТП, яка забрала життя Марини Поплавської

Майже півтора року пройшло з моменту трагічної ДТП, яка забрала життя Марини Поплавської, а актори "Дизель Шоу" досі згадують той день з гіркотою та болем. Єгор Крутоголов зізнався, що не раз умовляв колегу пересісти в більш безпечне місце.

Про це художній керівник гумористичної студії розповів в програмі "Зірковий шлях". "Якщо ми весь час валялися ззаду, у нас там були зроблені ліжка, то вона практично ніколи не лягала. Марина завжди сиділа попереду", - згадує Єгор.

"І я не раз підходив до неї і говорив, що це саме небезпечне місце в автобусі: "Подивися вперед - тут суцільне скло". На що Марина мені завжди говорила: "Хлопчик мій, ця попа наїздила такий кілометраж на передньому сидінні, що ні тобі розповідати, де їй сидіти". І що після такого скажеш? Ти ж не думаєш в ці моменти про трагічні наслідки", - поділився Крутоголов.

Актор також розповів про долю водія, який перевозив акторів в той трагічний день. Відомо, що чоловік отримав умовний термін 3 роки з позбавленням водійських прав. Також суд зобов'язав його виплатити моральну компенсацію постраждалим акторам, а також сім'ї Марини Поплавської, - всього понад мільйон гривень.

"Я не можу звинувачувати цю людину в тому, що вона заснула за кермом. Швидше за все, що саме так все і сталося. А думаю, що ця людина, звичайно, щиро жалкує про події. Я просто розумію, як це може швидко статися, тому що я сам двічі засинав за кермом", - заступився за водія Крутоголов.

Нагадаємо, в ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії "Дизель Шоу" поверталися до Києва зі Львова, де попереднім вечором пройшов один з концертів їх нового туру. В 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. Відомо, що в момент ДТП акторка еребувала на передньому сидінні, поряд з водієм.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.