Лайм

Наталя Могилевська показала припухле обличчя після перенесеної операції

Шанувальники співачки побажали їй якнайшвидшого одужання

Українська співачка та тренер "Ліги Сміху" Наталя Могилевська перенесла стоматологічну операцію. Але незважаючи на неприємну ситуацію, артистка вирішила не сумувати, а знайшла спосіб креативно обіграти наслідки хірургічного втручання.

Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці в Instagram. На кадрах відео Наталя показує припухлу щоку, на якій олівцем написано "хом'як". "Ніколи не сумуйте! Посміхайтеся всьому що приносить життя!", - підписала ролик Могилевська.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Наталя Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

"Я пережила сьогодні стоматологічну операцію і у мене опухла щічка. А мені сьогодні зустрічатися з командами, там гарні молоді хлопці. Загалом, я вирішила ось так креативненько проблему. Ось цим ще відрізняються творчі божевільні люди від звичайних", - говорить на відео Могилевська.

Шанувальники співачки побажали їй якнайшвидшого одужання і подякували Наталі за ідею.

"Наталочка, якнайшвидшого одужання! І спасибі за креатив, зараз подрузі подзвоню, дам підказку", "Ви розумниця, завжди на позитиві! Поправляйтеся!", "Головне гарне почуття гумору", "Супер, відмінне рішення", "Швидкого одужання", - пишуть коментатори.

  • Наталя Могилевська з недавніх пір не приховує, що закохана, проте розкривати особистість свого обранця поки не поспішає. Але недавно співачка порушила мовчання і розповіла кілька фактів про свого коханого.
  • Співачка також зізналася, що готова до важливого для кожної жінки кроку - стати матір'ю. Але чи буде це усиновлення або 44-річна Могилевська зважиться народити - поки не відомо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях