Лайм

Зірка серіалу "Беверлі Хіллз" розповіла про жорстоке цькування її дітей в школі

Відомі батьки не гарантують дітям захисту від знущань однолітків

Актриса серіалу "Беверлі Хіллз, 90210" Торі Спеллінг (Донна) в Instagram розповіла, що її 12-річний син Ліам і 11-річна дочка Стелла через цькування змушені були змінити школу. Поскаржитись на буллінг її спонукали суспільство, яке "часто засуджує знаменитостей за наявність проблем, які є у інших".

Фото: @torispelling в Instagram

Зірка написала, що її дочка зіткнулася з цькуванням на першому році навчання в середній школі. Коли стурбовані батьки звернулися до шкільної адміністрації, їм сказали, що Стелла "грає жертву", а хлопчик, який її ображає, обов'язково зміниться.

"Ніколи ніяких наслідків для його дій стосовно моєї дочки та інших дітей не було, - скаржиться Спеллінг. - Батьки цієї дитини знаходяться в шкільній раді. Вони дають багато грошей цій школі. Отже, вони перемогли. Потім ми перевели малих в іншу школу".

На новому місці дівчинка знову зіткнулася з цькуванням: однокласник принижував її через вагу і залишав коментарі сексуального характеру. "Ця школа вчинила правильно і вигнала хлопчика, але збиток був нанесений", - говорить актриса.

Фото: @torispelling в Instagram

"Ліам, мій первісток, веселий і кумедний хлопчик. У колишній школі директор говорив нам, що він невмотивований і ледачий. Бідна дитина судив по тому, як з ним поводилися, і думав, що він "дурний". За межами школи все зовсім не так - він веселий, розумний, товариський і креативний! Потім він поступив в нову середню школу. Та ж школа, що і в Стелли. Його залякали до такої міри, що у нього почалися сильні головні болі і болі в животі. Над ним продовжували знущатися так сильно, що нам довелося піти", - написала зірка.

Фото: @torispelling в Instagram

Торі Спеллінг в шлюбі з актором Діном МакДермоттос виховує п'ятьох дітей. Крім Ліама і Стелли, у них є 9-річна Хетті, 8-річний Фінн і 3-річний Бо.

  • Раніше колега Спеллінг по "Беверлі Хіллз" Шеннен Доерті розповіла, що їй діагностували 4 стадію раку молочної залози. Хвороба повернулася до неї після нетривалої ремісії.
  • У 2019 після важкого інсульту помер актор "Беверлі Хіллз" Люк Перрі. У популярному серіалі 90-х він грав Ділана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях