Лайм

Сьогодні я народжуюся заново: співачка-трансгендер Зіанджа змінила ім'я

А також анонсувала вихід нового синглу

Українська співачка-трансгендер Зіанджа, зірка проекту "Голос країни-8" не перестає шокувати своїх шанувальників. У минулому році виконавиця зважилася на кардинальні зміни в зовнішності, а тепер повідомила, що змінила ім'я.

Тепер співачка називає себе, як Зі Фамелу. Про це вона заявила на особистій сторінці в Instagram. "Дивна, волелюбна і відкрита світові. Мене звуть Зі Фамелу і сьогодні я народжуюся заново!", - написала екс-Зіанджа.

"У новому десятилітті я вважаю за краще любити і жити на повну потужність, без будь-яких правил і обмежень. Ви зі мною? ⁣⁣⁣⁣ Це ера розправлених крил, нових відкриттів і цілющої сили", - додала співачка-трансгендер.

У своєму пості Зі Фамелу також анонсувала вихід нового треку. "Я рада поділитися з вами тим, що в березні у мене виходить дебютний сингл!", - розповіла артистка.

Фото: instagram.com/zifaamelu

Нагадаємо, публічно Зіанджа заявила про себе два роки тому на проекті "Голос країни-8". Поява артистки на сцені спровокувала справжній ажіотаж, адже раніше її знали як співака Бориса Апреля.

Зіанджа на "Голосі країни-8" Фото: "1 + 1"

Борис Апрель приймав участь в українській "Фабриці зірок" в 2008 році. На проєкті став популярний завдяки своїй андрогинной зовнішності. Однак шоу не принесло йому бажаної слави, вкинувши співака в депресію. Тому артист вирішив змінити стать та ім'я.

Борис Апрель/Зіанджа Фото: колаж зі знімків

  • Раніше співачка-трансгендер Зіанджа зізналася, що під час роботи в Китаї у неї зав'язалися перші стосунки з чоловіком. За її словами, коханий був дуже розвинений в "цій сфері", а вона була недосвідченою.
  • На "Голосі країни" Зіанджа одне зі своїх виступів присвятила "людям, яких знехтувало суспільство". "Я хочу показати, що не важливо, як ти виглядаєш і чим відрізняєшся від інших, ти можеш виконати свою мрію", - сказала тоді співачка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Зіанджа

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях