Лайм

На 52 році життя помер перший бойфренд Дженніфер Лопес - ось їх історія часів старшої школи

Стосунки зірки з Девідом Крузом були найтривалішими в її житті

У Нью-Йорку на 52 році життя помер перший бойфренд акторки та співачки Дженніфер Лопес, автомеханік з Манхеттена Девід Круз. Чоловік страждав від проблем з серцем, і під час чергової кризи медики вже не змогли надати йому допомогу.

Як пише TMZ, майбутня поп-зірка закохалася в Круза, коли їй було всього п'ятнадцять. Однокласник став першим бойфрендом Лопес, хоча її мати і не схвалювала їх роман. Інформацію про смерть чоловіка виданню підтвердила його молода кохана.

Фото: Getty Images

Лопес і Круз зустрічалися протягом десяти років, і як стали зазначати пізніше таблоїди, ці стосунки в житті знаменитості тривали довше, ніж всі наступні її шлюби - з офіціантом-кубинцем Охані Ноа, актором Крісом Джадд чи співаком Марком Ентоні.

Пара розлучилася у 1995 році нібито з причини того, що Круз не змирився зі зростаючою популярністю Лопес. При цьому їм вдалося зберегти теплі стосунки. В одному зі своїх інтерв'ю роки по тому співачка зазначила, що підтримує стосунки з чоловіком і він залишається її другом, адже знає її краще, ніж будь-хто інший.

Фото: Getty Images

За час стосунків Лопес та Круз встигли відвідати безліч світських заходів, після яких їх спільних фото частенько потрапляли в пресу. Смерть екс-бойфренда знаменитість поки ніяк не коментує.

У свою чергу про смерть Круза журналістам висловилася його 18-річна кохана на ім'я Іса. За словами дівчини, чоловік "був добрим і люблячим, ніколи ні за що не тримався і завжди був дуже відкритим".

  • Раніше від пневмонії, викликаної коронавірусом, померла італійська актриса Лючія Бозе. Цю інформацію пресі підтвердив син артистки і володарки титулу "Міс Італія-1947".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях