Лайм

Товариш Брітні Спірс: співачка стала героїнею мемів через заклик перерозподіляти багатство

Схоже, карантин зробив з Брітні комуністку

Епідемія коронавірусу і неминуча економічна криза розбудили в Брітні Спірс дух Карла Маркса. 38-річна співачка поділилася в Instagram цитатою письменниці-соціалістки Мімі Чжу, і тепер її висміюють в соцмережах.

"Під час ізоляції ми потребуємо об’єднання більше, ніж будь-коли. Телефонуйте своїм коханим, пишіть електронні листи. Такі технології, як віртуальне спілкування, стрімінг, теле- і радіомовлення є частиною співпраці нашої спільноти, - йдеться в цитаті. - Ми навчимося цілувати і обіймати одне одного навіть через мережу. Ми будемо годувати одне одного, перерозподіляти багатство, страйкувати. Ми зрозуміємо нашу важливість в тих місцях, де повинні залишитися. Ми зможемо бути разом".

Спірс підписала цитату емодзі трьох червоних троянд - символом, який пов'язують з соціалістичної мережею. Користувачі інтернету не змогли пройти повз такої потужної заяви, і тепер меми з Брітні множаться в Twitter та Instagram як гриби після дощу.

Співачці тут же пригадали її сингл 2013 року "Work, Bitch" (Працюй, суч*о!). "Коли товариш Брітні говорила: "Працюй, суч*о", вона мала на увазі, що вам краще об'єднатися і захопити засоби виробництва у буржуазії".

"Пам'ятаєте, як товариш Брітні запалила червону зірку на церемонії VMA 2002 року? Це була політична заява!"

"Це товариш Брітні, суч*ко!"

"Тобі краще захопити засоби виробництва, суч*о!"

"Брітні Спірс: перерозподіляти багатства, страйкуй".

"Капіталізм це хвороба. Зустрічайте ліки. Товариш Брітні".

Жартівники дійшли до того, що пісню Брітні наклали на гімн СРСР. На YouTube мікс вже набрав понад 140 тис. переглядів. "Ось, що карантин робить з людьми", - коментують користувачі.

Видання The Guardian пише, що за свою музичну кар'єру Брітні Спірс робила не так багато політичних заяв. Вона підтримувала Джорджа Буша під час війни в Іраку, а в 2001 році була зареєстрована в Луїзіані як республіканець.

Тим часом Джулія Робертс, Девід Бекхем, Емма Уотсон та інші зірки розповіли, заради кого дотримуються карантину. Їхні заяви виявилися набагато менш політизованими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях