Лайм

Могли втратити сім'ю і гурт: солістка The Hardkiss розповіла, як ледь не розлучилася з чоловіком

Юлія Саніна розповіла про кризовий період в шлюбі

Музиканти популярного українського гурту The Hardkiss Юлія Саніна і Вал Бебко щасливі у стосунках 11 років. За цей час подружжя переживали не тільки радісні моменти, а й пройшли складний період, який ледь не призвів до розлучення.

Про це солістка колективу розповіла в YouTube-проект Маші Єфросиніної "Іспит". За словами співачки, це сталося через рік-два після народження їх первістка (відео дивіться на сторінці нижче).

Фото: instagram.com/the_hardkiss

У той період Юлія і Вал не тільки займалися вихованням маленької дитини, а ще записували новий альбом, готувалися до масштабного шоу і будували будинок. "Нормальні люди таких чотири стресових напрямки в один період не зводять", - відзначає артистка.

"Тоді здавалося, що все рухне, а цього не можна було допустити, - каже Юлія. - Втративши стосунки, ми крім того, що втрачаємо сім'ю, ми могли також втратити і гурт. Я боялася, що все закінчиться в усіх сферах, тому що зараз все зав'язано на нашому коханні".

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Коли подружжя зрозуміло, що стали віддалятися один від одного, вони вирішили "голосно і жорстко" поговорити. За словами Юлії, це сталося на гастролях.

"Коли ти розумієш, що немає іскри в очах, коли просто втома в очах від всього, від усіх і від один одного, що найжахливіше. Коли немає підтримки і коли вже просто все-одно. І тоді ми зрозуміли, або потрібно щось змінювати, або закінчувати. І ми вирішили, що потрібно міняти. І вже через тиждень після роботи над стосунками все змінилося", - поділилася вокалістка.

  • Нагадаємо, що Юлія Саніна та Валерій Бебко познайомилися в 2009 році і відразу закохалися одне в одного. У 2011-му закохані одружилися. Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило. В одному з недавніх інтерв'ю вокалістка зізналася, що Вал став її першим хлопцем.
  • Чоловік Юлії Саніної показав на архівному фото, якими вони були ще до The Hardkiss. "Було діло. 11 років тому. Їй 18, йому 24", - підписав кадр Вал Бебко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях