Лайм

Jerry Heil випустила позитивний трек про карантин - не обійшлося і без гречки

Співачка продовжує займатися улюбленою справою в умовах самоізоляції

Українська співачка і блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити у кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.

Прем'єра треку і відео відбулася на YouTube-каналі співачки. "Зняла #НІНАДОНТСТРЕС на фронталку в своїй квартирі на півметровому хромакеї. Самоізоляцію ніхто не відміняв", - поділилася Jerry Heil.

Користувачі мережі відзначили, що пісня ризикує стати такою ж вірусною, як і "Охрана, отмєна".

"Яна, це геніально!!! Це гімн карантину!", "Я не можу перестати слухати цей шедевр", "Тепер буде сидіти в голові 24/7", "Дуже зайшов трек, спасибі", "Все, це тепер мій гімн", "Хіи", - пишуть фани в коментарях під відео.

  • Український гурт Mozgi також не обійшов увагою тему спалаху коронавірусі. Бойз-бенд записав трек No Hugs No Kisses, в якому заспівав про режим карантину.
  • Слухайте також на theLime, пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавірусі і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях