Лайм

У худі замість сукні: Алла Костромічова розповіла про таємне весілля з американцем

У квітні пара відсвяткувала п'яту річницю свого таємного одруження

Модель Алла Костромічова, ведуча передачі "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі, разом з сином Сальваторе зараз проводиться час у Києві. Знаменитість прилетіла до України на зйомки реаліті, але через карантин змушена була залишитися на батьківщині, в той час як її чоловік Джейсон залишився у Нью-Йорку.

10 квітня Алла та Джейсон дистанційно відсвяткували п'яту річницю їх скромного таємного весілля. Люблячий чоловік надіслав дружині букет квітів. З цього приводу Костромічова розповіла, якою була їхня церемонія без гостей і весільної сукні.

Фото: instagram.com/alla

"Це наша п'ята річниця весілля, точніше розпису. Ми тоді не святкували особливо, розписалися удвох без парадного одягу, в худі", - посміялася модель.

У США заяву для проведення церемонії одруження можна подати за 24 години, як, власне, і зробили Джейсон з Аллою. 9 квітня пара підготувала всі формальності і вже наступного дня узаконила свої стосунки. Церемонія пройшла практично без свідків.

"Ми не хотіли пишного весілля, тому зробили це тихесенько. Був тільки свідок, Віка Бессараб, на той момент - візажист "Супермоделі по-українськи". Вона як раз приїхала як турист до Нью-Йорка", - додала Костромічова.

Фото: instagram.com/alla

Молодята не хотіли ображати друзів, тому одружилися таємно: "Все було максимально інкогніто. Вона [Віка] тоді зняла навіть це на відео, але, на жаль, його вже немає", - згадала модель.

  • Раніше Алла Костромічева розповіла, як одного разу отримала несподівану пропозицію від таємничого чоловіка. Знаменитості зі світовими ім'ям запропонували повечеряти в його компанії і отримати за це 30 тисяч євро (понад 850 тисяч гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях