Лайм

Виповзала з квартири з криками про допомогу: зірка 90-х зізналася в насильстві з боку вітчима

Українська співачка поділилася моторошною історією

Популярна в 90-ті роки українська співачка Юлія Лорд зробила шокуюче зізнання - протягом довгих років вона піддавалася насильству з боку вітчима. Розповісти про все артистка хотіла ще в 2016 році і навіть підготувала текст, але опублікувати його так і не зважилася.

Через чотири роки на своїй сторінці в Facebook Юлія оприлюднила зізнання. "Протягом довгих років я зазнавала насилля з боку свого вітчима, Лордкіпанідзе В.В., - побиття з тваринною невиправданою жорстокістю, образливі слова, принижуючі гідність - все це особлива система виховання, яка виправдовувалася "любов'ю" і "найщирішими" намірами "покращити" мене як особистість", - пише співачка.

Фото: facebook.com/ulia.lord.official

Останній раз вітчим побив Юлю у 2005 році, в той момент дівчина навіть втратила свідомість. "Я вилазила з квартири з криками про допомогу", - згадує співачка.

Артистка кілька разів зверталася в поліцію, але кожен раз "билася об стіну". "Все - на захист садистів. А жертви їхніх знущань мають відчувати сором і приниження помножені на цей захист - на таку правову позицію", - обурюється зірка 90-х.

В кінці поста Юлія Лорд закликала людей, які зіткнулися зі схожою проблемою, не мовчати.

"Ніхто не повинен мовчати, хто піддається насильству від людей, які ніби-то вас люблять. Мовчання - це відкриті двері для подальших протиправних дій. Це важко, але, навіть якщо можеш тільки витиснити залишки сил з резервів, треба боротися і захищати свою гідність" , - закликає співачка.

  • Раніше українська співачка Камалія зізналася, що в дитинстві була свідком домашнього насильства . "Я виросла в такій сім'ї, мій батько був садистом, він на моїх очах знущався над мамою", - поділилася вона.
  • Солістка гурту YUKO Юлія Юріна поділилася моторошної історією зі свого дитинства. Співачка зізналася, що будучи дитиною вона стала жертвою домашнього насильства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також