Лайм

Зірка "Району Мелроуз" Хізер Локлір розповіла про боротьбу з алкоголізмом

Актриса живе тверезим життям вже рік

Хізер Локлір, яка зіграла красуню Аманду Вудворт в серіалі 90-х "Район Мелроуз", бореться з алкогольною залежністю. 21 квітня 58-річна актриса відзначила рік без алкоголю і розповіла про свої успіхи в соціальних мережах.

"Обійматися будемо пізніше, а сьогодні - рік тверезості, - написала Локлір в Instagram. - Я зрозуміла, що як би погано не було сьогодні, життя триває, і завтра буде краще. Я зрозуміла, що життя іноді дає тобі другий шанс. Я зрозуміла, що навіть якщо мені боляче, не потрібно бути самій".

Хізер Локлір з дочкою Авой, 2018 рік Фото: instagram.com/heatherlocklear/

У травні минулого року джерело повідомило журналу People, що зірка "Району Мелроуз" живе у психіатричній лікарні. Довгі роки вона страждала від затяжної депресії, алкогольної і наркотичної залежності, а в 2008 році намагалася покінчити життя самогубством. У актриси неодноразово виникали проблеми з законом, в тому числі черзе скандали і погрози літнім батькам. Зараз, однак, Локлір йде на поправку.

"У неї все чудово і вона гарно виглядає, - розповів друг зірки. - Найголовніше, що сьогодні, завтра і в майбутньому вона буде в прекрасному місці. Вона займається садівництвом, гуляє і готує. Вона готує для себе, дочки Ави і своїх батьків. Вона пристрасно захоплюється кулінарією. Це дуже мило, її батькові близько 91 року, а її мамі вже за 80, і вона часто надсилає їм їжу. Це так дбайливо. Вона сильна і розумна, і вона піклується про інших".

  • Каньє Вест розповів про проблеми з алкоголем. Репер зізнався, що в минулому був функціональним алкоголіком і пив горілку вранці
  • Онкохвора Шеннен Доерті розповіла, як живе з 4 стадією раку. Піклуватися про себе актрисі допомагають її близькі друзі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.