Лайм

Холлі Беррі розповіла, як Пірс Броснан врятував її від удушення на зйомках "Бонда"

Актриса зі сміхом згадує, як спроба "спокусити" партнера по фільму ледь не закінчилася для неї задухою

Холлі Беррі в віртуальному інтерв'ю Джиммі Феллону розповіла, як на зйомках фільму "Помри, але не зараз" (2002) Пірс Броснан врятував її від задухи. 53-річна актриса зі сміхом пригадала, як вдавилася в найбільш невідповідний для цього момент.

"Я була вся з себе сексуальна і намагалася спокусити його, поїдаючи інжир, але в підсумку вдавилася і почала задихатися, - розповіла актриса, яка зіграла в двадцятому фільмі про Джеймса Бонда агента Джинкс Джонсон. - Йому довелося встати і зробити мені прийом Геймліха. Так несексуально".

"Ви ніколи не побачите цього в фільмах про Джеймса Бонда", - зазначив Феллон.

"Ви б бачили це! Джеймс Бонд знає, як робити прийом Геймліха! Він зробив його для мене і завжди буде одним з моїх улюблених людей в усьому світі", - сказала Беррі.

Броснан раніше згадував, що під час зйомок невдалої сцени він пожартував, Беррі почала сміятися і раптом замовкла. "Раптом стало тихо, не було чутно ні звуку. Я поплескав її по спині, а потім обійняв її, щоб виконати прийом Геймліха", - похвалився він.

  • Вілл Сміт на карантині спробував зайнятися йогою, і в його відео кожен впізнає себе. Актор не став приховувати, що йог з нього так собі.
  • Дочка Брюса Вілліса пояснила, чому батько проводить карантин з Демі Мур, а не з дружиною. Розмови про розлад у родині 65-річного актора виявилися перебільшенням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях