Лайм

Jerry Heil показала фрагмент пісні, яку написала з фанами в прямому ефірі

Пісня отримала назву "Краш чек"

Українська співачка та блогер Jerry Heil (Яна Шамаева) разом зі своїми фоловерами в Instagram записала пісню, якій дала назву "Краш чек", і поділилася результатом.

"Страшно! Дуже страшно. Це пісня, яку ми вчора написали з вами в прямому ефірі. Я обіцяла опублікувати, тому ловіть. Назвала її #Крашчек. Хоча навряд чи це стане треком. Що думаєте?", - поцікавилася вона у дописувачів свого мікроблогу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від YouTube JERRY HEIL (@thejerryheil)

У коментарях написали, що пісня їм припала до смаку і попросили співачку записати повну версію. "Моя думка така. Цю пісню треба випускати", "Це шедевр, це точно буде хіт", "Відмінна пісня вийшла, запиши її, будь ласка", "Мені подобається, як мелодійно вийшло. Взагалі здорово ось так взяти участь у створенні пісні", - пишуть фани.

  • Раніше Jerry Heil записала іронічну пісню "Ніна, донт стрес", а також зняла веселе лірик-відео. У ролику артистка співає не з екрану телевізора, як звикли її фани бачити в кліпах, а прикрашає собою пачку гречки.
  • Також Jerry Heil розповіла, що до 24 років у неї жодного разу не було серйозних стосунків та сексу. Коли новина з шумом прокотилася по українським ЗМІ, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2020 пояснила шанувальникам, навіщо торкнулася цієї теми і чому не вважає свою невинність ганебною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях