Лайм

Я жив у пеклі: Віталій Козловський розповів про жорсткий конфлікт з Ігорем Кондратюком

Ігор Кондратюк був продюсером співака до 2012 року, але суди між ними не припиняються досі

Віталій Козловський зіграв в "Правду або дію" з Олею Поляковою, і в прямому ефірі відверто розповів про ворожнечу з Ігорем Кондратюком - продюсером, у співпраці з яким випустив свої головні хіти.

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

За словами співака, він хотів розійтися з Кондратюком полюбовно, працювати самостійно і протягом 3-5 років виплачувати гроші, які заробляв, співпрацюючи з ним два роки.

"Він на цю суму не погодився і сказав: "Послухай, хлопче. Подобається тобі це чи ні, але ми порадилися з юристом, і ти мені винен 300 тисяч доларів. Не питай, за що, стільки коштує твоя свобода", - згадує Козловський. - Коли я пішов від нього, я жив просто в пеклі. Для мене всюди закривалися двері, мене викликали всі музичні редактори і говорили "Приїжджав Кондратюк і говорив: "Не ставте його в ефір, будьте солідарні зі мною, я ж продюсер". Вони не знали, яку брудну війну він веде зі мною".

Козловський розповів, що після проекту "Шанс", в якому він переміг у 2002 році, його розкручувала ціла коаліція людей, включаючи Кондратюка та Влада Ряшина.

"Спочатку було все непогано, а потім, коли всі пішли, і залишився тільки Кондратюк, ставлення до мене стало дуже споживчим. Ніхто не втручався у творчий процес, жодна пісня не виходила без моєї згоди, але коли я пропонував концепцію команди, мені говорили: "Хлопчик, співай і не хвилюйся про це". Але як я можу про це не хвилюватися, якщо всі неустої і мінуси потім падали на мене? Бухгалтерський звіт мені показували тільки в кінці року, і з мене робили дурня. Я вів свої підрахунки і думав: "О, нарешті я в плюс вийшов". А мені говорили: "Ну, в цьому році ми знову в мінусі, все у нас дуже хріново". Були проекти, за які я не брав гонорарів зовсім: головне, щоб ті люди, які мною маніпулювали, сказали мені, як собачці: "Все добре, на тобі, Тузик, шматочок м'яса". Але завжди все було погано, грошей завжди немає, і я вирішив, що віддам всі борги і піду".

Козловський також шокував Полякову розповіддю про квартиру, за яку переплатив Кондратюку 140 тисяч доларів.

"Я живу в квартирі, яка була куплена на дружину Кондратюка, і потім мені через років 5 передалася, тому що я за неї виплатив гроші. Вона коштувала 340 тисяч доларів. Квартира непогана, але не на ці гроші зовсім. Пізніше я зустрів господаря цієї квартири, і виявилося, що продали її за 200. Тобто 140 тисяч я просто подарував, - згадує він. - Коли ми розійшлися, Кондратюк забрав ще машину, яка не була оформлена на мене, але сума грошей за неї сплачена з моєї кишені. Це було моє зіткнення з величезною несправедливістю".

Віталій зізнався, що по сьогоднішній день бореться за свою свободу в судах, а після розриву відносин з колишнім продюсером у нього не було власних пісень.

"Ти виходиш до народу співати нові пісні, зал скандує "Шекспір", "Піна колада", "Небо плаче", і я як слуга народу, вибачте, як залежна від цих емоцій людина, їх співав. На кожному концерті була якась людина від Кондратюка, вона це знімала, а потім приходили позови. Ще досі йдуть суди, але я сподіваюся, що в найближчий рік це закінчиться, - каже співак. - Я кілька разів намагався з цією людиною прийти до консенсусу, хотів нашкребти сотні тисяч цих доларів, щоб він просто від мене звалив, дав нормально дихати і жити. Але людина не йде ні на які контакти. Для мене він був духовним наставником, я до нього прислухався більше, ніж до рідного батька, а потім раптом він робить щось таке, щоб тебе просто не стало. Мені довгий час було дуже складно, і я більше свої сили прикладав для того, щоб хоч якось існувати, а не процвітати і діяти".

Козловський зізнався, що без Кондратюка став заробляти більше, і ні разу не пошкодував, що пішов від продюсера. "Друзі, не бійтеся міняти щось у своєму житті, не віддавайте себе, свою мрію, йдіть далі, нехай навіть ви будете починати все з самого початку", - підсумував він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

  • Оля Полякова, в свою чергу, розповіла Козловському, чому не спить з чоловіком. Виявляється, у всьому винне його моторошне хропіння.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях