Лайм

Євген Філатов розповів, як вони з ONUKA вибирали ім'я для свого первістка

Зіркове подружжя стали батьками 14 травня

Українська співачка, лідер електро-фолкового колективу ONUKA Ната Жижченко та соліст гурту The Maneken Євген Філатов вперше стали батьками. У зіркової пари народився син, якого вони назвали Олександром.

Новоспечений тато поділився емоціями від батьківства, а також пояснив вибір "простого" імені для їх первістка. "Це абсолютно нові відчуття. Починається нове життя. Я в передчутті, дуже натхнений на нові подвиги", - розповів Євген в "Сніданку з 1+1".

Фото: instagram.com/themaneken

Філатов також розповів, як вони з дружиною вибирали ім'я дитині.

"Сина назвали Саша, тому що у Наточки дідуся звали Саша. Брата звуть Саша. Отця звуть Саша. Тобто вона якось так повністю оточена. І мені, в принципі, теж подобається це ім'я, тому ми прийняли таке рішення і зовсім щасливі від цього", - сказав музикант.

Ната та Євген одружилися у 2016 році після восьми років стосунків. Про майбутнє поповнення в родині артисти не афішували, тому новина про народження первістка стала для багатьох приємною несподіванкою.

Фото: instagram.com/themaneken

  • Українська телеведуча Сніжана Єгорова втретє стала бабусею - її старша дочка Стася Ровинская народила дочку. Дівчинка з'явилося на світ 12 травня.
  • Поповнення відбулося і в сім'ї співачки Юлії Думанської. Виконавиця хітів "Двічі в одну річку не війдеш" та "Пробач" подарувала своєму чоловікові, бізнесмену Григорію Козловському, другу дитину - сина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях