Лайм

Лілія Ребрик похвалилася сукнею-вишиванкою молодого українського дизайнера: фото

Сьогодні країна відзначає День вишиванки

Телеведуча Лілія Ребрик продемонструвала в мережі розкішну сукню-вишиванку українського бренду POLONETS, який заснувала дизайнер Оксана Полонець.

Серією знімків у вишитому вбранні знаменитість поділилася в Instagram. Свою публікацію Лілія приурочила до Дня вишиванки, який в цьому році відзначається 21 травня.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Лілія Ребрик (@ liliia.rebrik)

"Вишиванка - це зручно, красиво і по-особливому вишукано. З чим би ви її не одягнули - піднесений настрій і увага оточуючих - гарантовані. Зі святом, дорогі мої, з Днем вишиванки", - написала Ребрик.

Сукня-вишиванка, в якій покрасувалась ведуча, входить у весільну колекцію. Дизайнерський наряд складається з декількох деталей: сукні на бретелях з вишитим подолом, прозорою накидки з блакитним орнаментом і поясу з кутасиками. Ціна вишиванки - 20 тисяч гривень.

  • Джамала тим часом похвалилася своєю міні-колекцією вишиванок. Кожен наряд, який показала співачка, виглядає розкішно і підкреслює жіночність своєї власниці.
  • Олена Зеленська привітала українців з Днем вишиванки, який в 2020 році відзначається 21 травня. На честь свята перша леді країни поділилася яскравою фотографією з чоловіком, на якій обидва відображені в національних вбраннях.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.