Лайм

Ольга Сумська розповіла, як її дочка народила в розпал епідемії коронавірусу

Також актриса розкрила, на кого схожий онук

Дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна народила другу дитину в квітні, на піку епідемії коронавірусу. Оскільки молода мама живе в Москві з чоловіком Володимиром Ягличем, бути поряд із нею Сумська не змогла. Але 53-річна актриса весь час перебувала на зв'язку з Тонею, і розповіла в програмі "Зірковий шлях", як хлопчик з'явився на світ.

Фото: instagram.com/tonya_papernaya

"Я б поїхала, я б допомагала, я б його балувала. Хочеться обійняти, поцілувати, побути разом із сім'єю. Але поки так, як є. Над ім'ям поки думають уже місяць, тому що це дуже відповідально. Тим більше чоловік, хлопчик в нашій родині, де тотальний матріархат. У мене в родині це перший хлопчик за 3 покоління, - розповіла Ольга. - Я мріяла про сина, у мене дві донечки, і нарешті з'явився онук".

Навпаки пологового будинку, в якому з'явився на світ син Антоніни Паперної, перебувала лікарня, куди весь час підвозили хворих на коронавірус. Таке сусідство не могло не турбувати актрису.

"Вона бачила ці черги, і це був суцільний жах, - розповіла Сумська. - Хоча вона була в окремій палаті, я дуже переживала, щоб нічого не підхопила під час пологів. Але все обійшлося. Вона дуже швидко народила і вже через кілька днів потрапила додому".

Бабуся Оля бачила онука в телефоні і заявила, що він більше схожий на Антоніну.

"Євочка схожа на тата Володимира, а хлопчик - на неї. Я їй тільки відправила фотографію і сказала: "Дивись, це ж твоя копія". Я почула його голос, коли він в пологовому будинку закричав, і подумала: "Боже, це ж який чоловічий баритон! На весь пологовий будинок такий гучний, зичний. І я відразу відчула, що це творче дитя", - сказала вона.

Фото: instagram.com/tonya_papernaya

  • Раніше Ольга Сумська показала ніжні фото з дочками і заявила, що потрібно було народжувати ще. Знаменита мама виглядає практично ровесницею своїх дівчаток.
  • Також актриса пригадала про розставання з першим чоловіком Євгеном Паперним. Крім роману з Віталієм Борисюком піти її підштовхнула пристрасть колишнього чоловіка до алкоголю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.