Лайм

Злата Огнєвіч випустила останню пісню своєї трилогії кохання - слухаємо трек "Гола правда"

Співачка порадувала музичною новинкою

Українська співачка Злата Огнєвіч презентувала пісню "Гола правда" - заключний трек з серії "Історії мого кохання". Він був створений у творчому тандемі з Вадимом Лисицею, Мішею Кошовим і співачкою EYRA, яка написала для Злати трек "Солодка кара".

Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 29 травня, на YouTube-каналі виконавиці. На відміну від попередніх пісень трилогії, "Гола правда" вийшла танцювальною та запальною. Сама співачка називає новий трек "вогненним".

Фанати співачки, які з нетерпінням чекали виходу синглу, прийшли в захват від пісні і вже назвали її "літнім хітом".

"Дуже класна пісня! Літній хіт! Послушала два рази і тепер наспівую весь час. Дякую за цю позитивну роботу", "Уже танцюємо під неї", "Настрій задано", "Дуже крута пісня! 100% літній хіт! Дякую за настрій! чекаю з нетерпінням кліп!", - пишуть коментатори.

  • Перша пісня з серії "Історії мого кохання" - "Ти обіцяв" . Автором слів виступив лідер гурту "Бомбокс" Андрій Хливнюк, а музику написала сама виконавиця.
  • Другий трек трилогії отримав назву "Беги". Ця лірична композиція про рух далі, про те, як підніматися, як знову йти до своєї мрії і бути краще.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях