Лайм

Несподіваний дует: Сергій Бабкін записав пісню із зіркою "Кварталу 95" Оленою Кравець

Музикант анонсував вихід нового треку

Український музикант Сергій Бабкін готує шанувальникам сюрприз - нову пісню, створену в колаборації з акторкою гумористичної студії "Квартал 95" Оленою Кравець. Спільний трек отримав назву "Спалах", і побачить він світ вже 5 червня.

Про це артист розповів на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши фрагмент синглу. Він також показав обкладинку треку, яку прикрашають обличчя Сергія та Олени, намальовані олівцем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@Babkin_official)

Для шанувальників артистів ця новина стала повною несподіванкою, адже Олена ніколи раніше не хвалилася своїми вокальними даними. "Несподівано", "Цікаво, цікаво", "Клас, з нетерпінням чекаю прем'єру", "Вау", "Ось це поворот, чекаємо", "Дуже несподіваний дует, чекаємо", - пишуть коментатори.

  • Раніше українська телеведуча Леся Нікітюк та учасники гурту PATSYKI Z FRANEKA випустили відео до свого "вірусного" треку Stay At Home . Уже кілька тижнів поспіль пісня звучить на радіо і супроводжує різні відео з тематикою карантину в соцмережах.
  • А український співак Олег Винник представив свою рок-версію хіта Олі Полякової "Шльопки". Таким чином артист вирішив підняти настрій не тільки шанувальникам, а й колегам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях