Лайм

Лілія Подкопаєва поділилася рідкісним фото всіх своїх дітей

Спортсменка не часто балує фанів сімейними знімками

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва виховує трьох дітей: прийомного сина Вадима, дочку Кароліну від першого шлюбу, а також крихітку Евеліну, яка з'явилася на світ восени минулого року. У соцмережах зіркової матусі рідко можна зустріти знімки всіх дітей, тому новий кадр викликав у фанів бурю емоцій.

Так, на своїй сторінці в Instagram спортсменка опублікувала фото, на якому зображені всі її спадкоємці. 14-річний Вадим ніжно тримає на руках молодшу сестричку Евеліну, а 13-річна Кароліна обіймає брата і широко посміхається. Публікацію Лілія приурочила до Дня захисту дітей.

Діти Лілії Подкопаєвої Фото: instagram.com/podkopayeva_official

"Діти завжди були і є найбільш вразливою і незахищеною категорією громадян. У сучасному світі особливо хочеться захистити дитинство від всього руйнівного: від байдужості і жорстокості, від непотрібної інформації і раннього дорослішання, від воєн і важких хвороб. Сьогодні, в День захисту дітей, давайте згадаємо про це "право на дитинство". Тільки ми, дорослі, можемо зробити дитинство яскравим і безтурботним. Нехай кожна дитина відчуває себе захищеною, потрібною, коханою і безмежно щасливою", - написала Подкопаєва.

Фоловери гімнастки прийшли в захват від знімка. "Які милі", "Милота", "Чудове фото", "Яке фото прекрасне", "Лілія, ви чудова мама", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, що першим чоловіком Лілії Подкопаєвої був бізнесмен Тимофій Нагорний. Пара прожила в шлюбі 7 років. У 2006 році вони всиновили хлопчика Вадима, і в тому ж році на світ з'явилася Кароліна, яка була названа на честь своєї хрещеної Ані Лорак (Кароліна - справжнє ім'я співачки).

У вересні 2019 року спортсменка народила ще одну доньку. Дівчинка стала першою спільною дитиною для Лілії та її коханого Ігоря Дубінського.

Лілія Подкопаєва та Ігор Дубінський Фото: instagram.com/podkopayeva_official

  • Український хореограф Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука на "Танцях з зірками", поділилася радісною новиною - вона знову стане мамою.
  • Вагітна Джамала поділилася ніжними фото з чоловіком і сином. Зовсім скоро в родині співачки і Бекіра Сулейманова з'явиться друга дитина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.