Лайм

Вважає себе вище закону: українська співачка відкрито виступила проти міністра внутрішніх справ

Аліна Паш приєдналася до публічної критики Арсена Авакова

Після резонансного зґвалтування в Кагарлику і перестрілки в Броварах 5 червня міністр МВС Арсен Аваков відзвітує перед Верховною Радою на годині запитань до уряду. У цей час під стінами Ради запланована низка мітингів, і реп-виконавиця Аліна Паш виявилася однією з тих, хто вимагає відставки Авакова.

Фото: instagram.com/alinapash

"Зараз час великого апдейту системи в усіх сферах Світу – Ми це споглядаємо неозброєним оком і ТАКІ віруси варто теж прибирати. Культурі чесних мітингів та ефективних протестів в Україні бути! (Це нічого спільного немає із нелогічним вандалізмом.) Адже людина, що вважає себе вище закону, вважає себе незамінним на своїй посаді, а по суті діями не краще Путіна, що ні з ким не рахується й нікого не поважає. Фак іт! - написала співачка у Instagram.

Серед претензій, які у Паш та інших активістів накопичилися до Арсена Авакова, - зупинка реформи поліції, безкарні переслідування журналістів, корупційні дії і покриття поліцейських, причетних до насильства і вбивств людей, корупційні дії.

  • Українські зірки почали частіше висловлюватися стосовно гострих соціально-політичних питань. Нещодавно про свавілля поліції в Україні заговорила alyona alyona.
  • Нещодавно Аліна Паш, Сергій Бабкін та інші українські артисти об'єдналися для запису важливого ролика про рівність. Маніфест толерантності назвали "Різні.Рівні" .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.