Лайм

Летіли чашки: зірка "Жіночого Кварталу" розповіла про сварки з чоловіком

Віра Кекелія написала пост на тему конфліктів у стосунках

Сварки відбуваються у більшості подружніх пар, і сім'я Віри Кекелії - не виняток. Головне, на думку учасниці "Жіночого Кварталу", з'ясовувати стосунки треба з розумом. Можно навіть кидатися посудом, але робити це слід правильно - не в людину, а в стіну.

Про це Віра розповіла в своєму Instagram. Співачка написала пост на тему конфліктів у стосунках і розповіла, як це відбувається в її родині. Публікацію молода мама супроводила своїм чорно-білим кадром з великою кількістю тарілок.

Фото: instagram.com/kekeliavera

"У нашій сім'ї під час з'ясування стосунків не було розбито жодної тарілки! Інша справа чашки, ось вони якраз летіли. Але, головне що? Головне, щоб ця чашка летіла з любов'ю! І, бажано, не в вашу кохану людину, а в стіну", - вважає зірка.

"Розбитий посуд допоможе тільки випустити пар, а от вирішити питання, зміцнити і з'ясувати стосунки допоможуть чесні розмови один з одним без докорів! Так що бити посуд можна, головне прийняти думку іншого, а потім обійнятися і зізнатися один одному в коханні", - додала співачка.

  • Нагадаємо, що Віра Кекелія заміжня за музикантом Романом Дудою. Вокалісти познайомилися на шоу "Голос країни-7", а в жовтні 2017 року закохані стали чоловіком і дружиною. 1 травня 2020 року подружжя вперше стали батьками - співачка народила сина Івана.
  • Цікаво, що у пари були партнерські пологи, чоловік співачки підтримував кохану і переживав цей хвилюючий момент разом з нею.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях