Лайм

Оля Цибульська показала архівне фото часів "Фабрики зірок" і згадала хворобливий розрив з учасником шоу

Співачка поділилася спогадами

У 2007 році на екрани вийшла перша українська "Фабрика зірок". Однією з учасниць талант-шоу стала Оля Цибульська, яка згодом стала його переможницею в складі дуету "Опасные связи". Днями співачка згадала той яскравий період свого життя і поділилася архівним кадром того часу.

На знімку, опублікованому в Instagram, Оля Цибульська та її колега по гурту, Олександр Бодянський, позують з переможним кубком в руках. Відомо, що вокалістів пов'язувала не тільки музика. За стосунками цієї закоханої пари спостерігала вся країна. Ніжна прихильність Олі і Саші народилася в Зірковому будинку, під прицілами відеокамер.

Дует "Опасные связи" Фото: instagram.com/cybulskaya

В цілому дует проіснував всього лише два роки. За цей час музиканти записали три пісні і випустили кліп на трек "Нажмем на кнопочки". Тоді Оля і Саша також перестали існувати і як пара.

"Фінал "Фабрики зірок". Я фоткаюсь на обкладинку журналу. Переконана, що життя вдалося: кубок в руках, він закохався. Через рік я, як в казці про Золоту рибку, залишилася біля розбитого корита. Наш дует розпався - у всіх сенсах. треба заново будувати кар'єру і стосунки", - згадує Цибульська.

"Бо тільки усвідомівши свій біль, людина може щось з ним зробити. Хоч 1000 разів переконуй себе, що ти "самостійна і сильна", але людині потрібна людина. Наше щастя напряму напряму залежить від стосунків. Мені потрібна була купа років, щоб це зрозуміти", - зазначила співачка.

Оля Цибульська Фото: instagram.com/cybulskaya

  • Раніше Оля Цибульська розповіла, як схудла на 12 кг. Зробити це її підштовхнуло невдоволення собою і бажання освіжити стосунки з чоловіком.
  • А також розповіла, як виховує сина. 5-річний Нестор не відчуває нестачі в батьківській любові: Цибульська зізналася, що дозволяє йому багато чого з того, що інші батьки називають пустощами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях