Лайм

MONATIK та Віра Брежнєва презентували спільний кліп - в ньому показана вечірка нового часу

Це перша колаборація музикантів

Український хітмейкер MONATIK та співачка Віра Брежнєва представили дуетний трек "ВЕЧЕРиНОЧКА". Разом з піснею вийшов і кліп, який створила одеситка Таня Муіньо, постійний режисер найпопулярніших відеокліпів Монатика.

Прем'єра відео відбулася 11 червня на YouTube-каналі артиста. За задумом режисера, Віра та Дмитро опиняються на домашній вечірці, яка плавно перетікає в нічне диско.

"Яким би це літо не було ... Ми віримо, що побачимося, обіймемося здорові, і все, що раптом пішло не так, налагодиться, як можна швидше. Ми обов'язково станцюємо, що вміємо. А танці вміють піднімати будь-який настрій. Плюс... Літо прийшло. Так що ми без домашніх вечірочок залишити ні посміємо вас. Давай здійснимо все те, у що ми вірили! все, що затіяли...? Все, що одного разу зачепило нас! Зараз! Ми запрошуємо вас на ВЕЧЕРиНОЧКУ нового часу! З коханими людьми. Домашню. З усіма, з ким в довірі!", - прокоментували в своїх мукроблогах Брежнєва і MONATIK.

Користувачі мережі вже встигли оцінити музичну новинку і розділилися в думках. Одні прийшли в захват від треку, назвавши його "хітом цього літа", а інші відзначили, що сольні пісні Монатика - сильніші і драйвовіші.

"Монатік - неймовірний артист, але в дуеті з Вірою він не такий яскравий як ми звикли бачити", "Дивне поєднання, м'яко кажучи. А Монатік класний", "Монатік без Віри крутіше був би. Нудно", "Чогось не вистачило... Якиїсь енергетики, душі, як зазвичай у Монатика", - пишуть користувачі.

  • Дивіться також на theLime кліп MONATIK`а на пісню "Сильно". У цьому відео артист відправляє глядача у відкритий космос кохання, в спроектований ним самим сон, який він щиро бажає відчути кожному.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях