Лайм

Пишуть, що заради грошей: молода дружина Віктора Павлика розповіла про реакцію на їхнє весілля

Катерина Репяхова відповіла на злі коментарі про шлюб зі співаком

29 травня Віктор Павлик таємно одружився з Катериною Репяховою. Хоча стосунки пари тривають вже 5 років, 29-річна різниця у віці все ще розбурхує консервативну публіку. 25-річна Репяхова розповіла, що новина про їхнє довгоочікуване весілля викликала в соцмережах цілу хвилю негативу.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Ми довго йшли до цієї події і етапу нашого життя. Ми разом пройшли багато випробувань. Легко нічого нам не давалося. І зараз мені, звичайно, смішно читати коментарі нещасних людей, які пишуть, що заради грошей, або ще якась фігня, - написала Катерина в Instagram. - Людина, яка ділиться негативом - нещасна людина. Я бажаю кожному нещасному знайти щастя і спокій в душі!"

Спілкуючись з недоброзичливцями, які писали про фінансову зацікавленість в шлюбі з 54-річним співаком, Репяхова зізналася, що їхнє спільне життя було далеко не розкішним. "Які гроші? Ви спочатку розберіться хоч трохи, потім щось пишіть. Ми три роки прожили в однокімнатній, орендованій квартирі, з кредитами на мене", - відповіла вона.

Концертний директор і дружина Віктора Павлика впевнена, що з чоловіком вони - сила, і подолають всі труднощі. "Нас попереду чекає тільки найкраще! Я бажаю кожній людині кохати і бути коханою. Бажаю кожній людині знайти свою долю", - написала Катерина.

  • Раніше дружина Віктора Павлика зізналася, що ініціатором шлюбу зі співаком була вона. Після 4 років стосунків дівчина так і не отримала офіційної пропозиції.
  • Раніше Катерина Репяхова розкрила 10 цікавих фактів спільного життя з Віктором Павликом. Дівчина розповіла, хто займається фінансами, як розподілені домашні обов'язки, а також чи вплинув карантин на їхні відносини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях