Лайм

Джеррі Хейл довелося переїхати через нав'язливого шанувальника

Співачка зізналася, що змусило її знайти нову квартиру

Днями українська співачка Джеррі Хейл (Яна Шемаєва) повідомила про вимушений переїзд: останнім часом на колишній квартирі вона не почувалася в безпеці. У програмі "Зірковий шлях" 24-річна виконавиця розповіла, що зробити це її змусив нав'язливий прихильник.

"Якби не одна суперсильна причина, через яку я переживаю і нервую кожного дня, я б залишалася на тій квартирі. Але сталося дещо, що тепер мене дуже сильно турбує. І я не почуваюся в безпеці", - розповіла в Instagram Яна, показавши фото після переїзду.

"Хтось знайшов, де я живу. Ця людина почала мені писати. Він писав і пише досить часто, завжди якась адекватна інформація: то книжечку скине ні з того ні з сього, то ще щось. І тут мені приходить інфа про адресу мого проживання. На карті прокладений маршрут звідкись і фотка мого балкона. Серед шести корпусів знайти мій балкон на 21 поверсі - це треба постаратися. Я не знаю, чого він хоче, мене просто налякала ця ситуація настільки, що я відразу почала шукати квартиру", - пояснила дівчина своє рішення.

  • Раніше Джеррі Хейл зізналася, що до 24 років у неї жодного разу не було сексу, і вона не хоче вести статеве життя, поки не зустріне справжню любов. Тепер співачка вирішила підтримати шанувальників, яких її позиція надихнула поділитися своїми історіями і проблемами.
  • Також співачка показала витончену фігуру в нижній білизні, але зробила це не заради компліментів, а щоб обговорити питання самооцінки, нездорового харчування та роботи над собою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях