Лайм

У мережі з'явилося свідоцтво про народження сина Ілона Маска - тему з ім'ям малюка можна закривати

Тепер все відповідає вимогам закону

Синові Ілона Маска та співачки Граймс вже виповнилося півтора місяці, а в мережі все ще гадають, як вимовляти його ім'я, адже хлопчика назвали X Æ A-12. Інтриги додав і той факт, що закони Каліфорнії забороняють використовувати в іменах цифри та символи, а це означає, що офіційне ім'я дитини буде іншим.

Тепер суперечки навколо імені малюка можна закривати, адже в мережі з'явилося фото його свідоцтва про народження. Як пише TMZ, офіційно хлопчину тепер звуть X AE A-XII Маск.

Фото: tmz.com

Раніше, відповідаючи на розпитування фоловерів в Інстаграм, Граймс розповіла, що в імені хлопчика число 12 замінять на букви і назвуть його X Æ A-Xii. Але така відповідь ще більше спантеличила учасників дискусій, адже співачка не уточнила, як бути з лігатурою Æ, яку також не приймуть в офіційних документах.

Судячи з усього, батьки знайшли вихід із ситуації і знову внесли деякі правки. Дитину офіційно назвали X AE A-XII Маск, і тепер все відповідає вимогам закону.

Згідно з документом, основне ім'я хлопчика - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям та прізвищем, - AE A-XII. Схоже, близькі будуть називати дитину просто Х (Екс).

Фото: Getty Images

Як розшифровується ім'я X Æ A-12?

На розшифровку імені, яким так заінтригував своїх підписників Маск, користувачам соцмереж знадобилася доба. Згідно з останніми версіями та підказкам Граймс, X - є невідомою змінною, лігатура Æ (ash) - штучним інтелектом / коханням ельфійською мовою, а A-12 - відсилкою до улюбленого літака винахідника та співачки, розвідника Lockheed A-12 ("Архангела").

Таким чином користувачі Reddit припускають, що ім'я дитини вимовляється як "Саша" або "Саша Архангел" (якщо скласти "Ікс", "Еш" та "А" з A-12). Згідно ще з однією популярною версією, хлопчика звуть Ікс Еш Архангел. Самі ж батьки ці припущення ніяк не коментують.

  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера.
  • Ілон Маск після запуску Crew Dragon заспівав "Земля в иллюминаторе". І це краще відео з Deep Fake.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.