Лайм

Камалія розповіла про знайомство і швидке весілля з мільярдером Захуром

У 2020 році пара відсвяткує "трояндове весілля" - 17-річчя шлюбу

Українська співачка Камалія познайомилася з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром в 2003 році, і вже через два місяці він відвіз її на батьківщину і влаштував весілля, про яке не підозрювала навіть сама наречена. У програмі "Зірковий шлях" 43-річна знаменитість розповіла про стрімкий початок їхніх стосунків.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Друг сім'ї запросив мене на напівофіційну зустріч бізнесменів в ресторані,у VIP-залі. Вони дуже попросили мене заспівати, я заспівала, після чого Захур у мене телефон взяв, дав свій, запросив на концерт на честь Дня металургів", - згадує Камалія (справжнє ім'я - Наталія Захур).

За словами чоловіка-мільярдера, його підкорила зовнішність і голос 26-річної дівчини. "Вона заспівала" Місяць на небі, зіронькі сяють", і я досі це пам'ятаю. Досі кажу, що краса і спів - це був подвійний удар. Коли людина падає, і її ще добивають", - поділився він.

Уже на першому побаченні Захур запропонував співачці жити разом і зізнався в почуттях. Такий натиск її серйозно збентежив. "Я витріщила очі, дивлюся на нього і думаю: "Або щось з чоловіком не так, або він жартує". Він мені в лоба задав питання: "Я тобі хоч трохи подобаюсь?" Я відразу засоромилася", - зізнається вона.

Давши залицяльникові шанс, Камалія не одразу повірила в щирість його почуттів: через велику кількість подарунків їй здавалося, що він її купує. "Я себе відчула річчю, і тому психанула. Йому довго доводилося мене вмовляти, виправдовуватися і пояснювати, що це нормально, якщо чоловік свою жінку утримує, - розповіла знаменитість. - Я не збиралася заміж за нього виходити, просто не думала про це. Але він обманним шляхом мене обкрутив, я навіть і отямитися не встигла".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Захур запросив співачку до себе на батьківщину, сказав, що син його друга одружується і повіз обирати червоне сарі. Камалія здивувалася, оскільки по індійським фільмам знала, що червоний одяг носять наречені. Хитрий наречений переконав її, що це пережитки минулого, і коли вбрання пошили, вона несподівано опинилася на власному весіллі.

"Ми приїхали, на нас одягли вінки, обсипати почали, арка. Я кажу: "Що це таке?" А він відповідає: "Ну, це твоє весілля. Ти ж вийдеш за мене заміж?" - згадує вона.

Для зірки пропозиція стала шоком, але вона сказала "так", адже чоловік нічого для неї не шкодував. З тих пір Камалію можна назвати найбагатшою співачкою в Україні. Досі чоловік спонсорує її співочу кар'єру, влаштовує оригінальні сюрпризи, концерти, відвозить подорожувати на особистому літаку, дарує прикраси і розкішні вбрання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях