Лайм

Рікі Мартін з чоловіком та дітьми прикрасив сторінки модного глянцю: як виглядає сім'я співака

Пара знялася для британського Vogue

48-річний поп-співак Рікі Мартін і його 36-річний чоловік Джван Йосеф разом з дітьми взяли участь у сімейній зйомці для свіжого номера британського Vogue.

Кілька чорно-білих кадрів виконавець опублікував на особистій сторінці в Instagram. На одному зі знімків щасливі батьки позують з чотирма підрослими дітьми - близнюками Маттео і Валентино, дочкою Люсією та сином Ренном, який з'явився на світ у жовтні минулого року.

Фото: instagram.com/ricky_martin

Зйомка була організована в період карантину в будинку Ріки і Джвана. "Життя під замком", - прокоментував співак.

Нагадаємо, що про роман Рікі Мартіна і Джвана Йосефа вперше заговорили в 2016 році, тому пара, недовго роздумуючи, заявила про заручини. У 2018 році співак і художник вступили в законний шлюб.

Фото: instagram.com/ricky_martin

Сьогодні нетрадиційна пара виховує чотирьох дітей. Маттео і Валентино з'явилися на світ від сурогатної матері 6 серпня 2008 року. У грудні 2018 го Мартін і Йосеф оголосили про те, що вони стали батьками прекрасної і здорової дівчинки Люсії. А в жовтні 2019-го на світ з'явився Ренн.

  • Дочка співака Майкла Джексона, 22-річна Періс Джексон, зробила камінг-аут. В одному з останніх інтерв'ю дівчина розповіла, що свого часу зустрічалася і з хлопцями, і з дівчатами, при цьому не вважає себе бісексуалом. Адже одного разу її партнером був хлопець з вагіною.
  • Читайте також на theLime про сім відомих геїв зі світу кіно, про нетрадиційну орієнтацію яких ви могли й не здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.