Лайм

Камалія показала басейни в розкішному особняку в Конча-Заспі

Відпочинок в басейні - улюблена розвага співачки та її 7-річних дочок

Українська співачка і дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура Камалія насолоджується літом навіть в умовах карантину. Співачка показала розкішні басейни в родинному особняку в Конча-Заспі.

"Наше улюблене місце відпочинку. Басейн нас рятує на карантині, - розповіла Камалія програмі "Світське життя". - Ми з дівчатами обожнюємо водні процедури. Арабелла і Мірабелла плавають з 8 або 9 дня, як тільки у них відпали пупочки. Я почала набирати воду в джакузі і вчити їх".

Камалія з дочками плавають круглий рік: влітку вони граються у дворі, а взимку - в критому 20-метровому басейні.

Стіни критого басейну розписані портретами родини. На одній з них зображений сам Захур, гречанки з амфорами і Камалія в образі Афродіти. "Він так мене бачить", - пояснює співачка.

Камалія зізналася, що підігрів басейнів і догляд за ними - дороге задоволення. "Ми хочемо зараз купити пилосос, який коштує близько 1,5 тис євро. Він буде ходити по дну басейну і постійно його очищати", - говорить зірка.

  • Камалія розповіла, на яке захоплення витрачає тисячі доларів. Одна з найбагатших співачок України має досить дороге хобі.
  • У 2020 році Камалія і Захур відсвяткують "рожеве весілля" - 17-річчя шлюбу. На честь цього вона розповіла про знайомство і швидке одруження з мільярдером.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустить.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях