Лайм

alyona alyona випустила соціальний кліп із закликом берегти природу, поки ще не пізно

Зйомки ролика проходили на Балі

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) представила кліп на трек "Тихо діти сплять" з нового альбому, який вона записала на Балі. У новому відеоі співачка закликає звернути увагу на екологічні проблеми і не ігнорувати того, що відбувається, "поки цей світ ще не зник".

Прем'єра соціального ролика відбулася в п'ятницю, 17 липня, на YouTube-каналі артистки. "Ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому і робити його краще. Але зараз навіть те, що не потребує вдосконалення, ми знищуємо, не думаючи про наслідки", - зазначила Олена.

Початок 2020 року alyona alyona провела на Балі. Саме там і народилася її нова робота. Острів послужив ідеальним місцем для зйомок, оскільки незважаючи на "райську" репутацію, є одним з найбільш забруднених місць на планеті.

"Берегові лінії на Балі були вистелені пластиком з океану. Сміття було скрізь, - говорить хіп-хоп-виконавиця. - В Україні те ж саме: в річках плавають відходи, на полях рясніють принесені вітром пакети. Я не хочу жити і бачити це далі!".

  • Раніше alyona alyona випустила трек "Пам'ятаю", в якому поділилася спогадами про своє минуле. У ньому є рядки про світле дитинство в селі, знущання в школі, підліткове захоплення алкоголем, саморуйнування і новий погляд на життя, який дало їй творчість і робота в дитячому саду.
  • Слухайте також на theLime емоційний трек alyona alyona "Коли ховають молодих" Ця пісня - спогад про тих, чиє життя обірвалося надто рано.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях