Лайм

Повинна бути і мамою, і татом: Анна Різатдінова розповіла про виховання сина

27-річна гімнастка сама виховує дворічного сина

Чемпіонка з художньої гімнастики та фіналістка проекту "Танці з зірками" Анна Різатдінова сама виховує 2-річного сина Романа. З батьком хлопчика, скандальним олігархом Олександром Онищенком, гімнастка розлучилася.

В інтерв'ю "КП" в Україні " Анна зізналася, що їй нелегко самій виховувати дитину, оскільки доводиться бути і мамою, і татом одночасно.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

"Іноді буває дуже складно. Тому я хочу його віддати на якийсь вид спорту, щоб було спілкування з чоловіком-тренером. А я сувора і справедлива мама, максимально повинна давати синові любов і в той же час бути строгою. У якихось ситуаціях бути і мамою, і татом", - поділилася 27-річна гімнастка.

За словами Анни, вона не економить на синові, але в той же час намагається не надто балувати його.

"Рома дуже слухняний, просто розумничка. Я не стримую себе в подарунках. Все, що він хоче, я в принципі йому купую. Але в той же час я з ним строга, якщо він себе веде неналежним чином в суспільстві. Тоді вже підвищую голос", - зізналася спортсменка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anna Rizatdinova (@anna_rizatdinova)

З батьком хлопчика Анна стосунки не підтримує. "Наші дороги абсолютно розійшлися. У нього своє життя, а у мене своє", - зазначила гімнастка.

Нагадаємо, Анна Різатдінова народила первістка в листопаді 2017 року. Пізніше стало відомо, що батьком хлопчика став колишній народний депутат України Олександр Онищенко.

  • Раніше Ганна відверто розповіла, чому розпався їх шлюб з Олександром Онищенком. За словами гімнатски, їх стосунки з олігархом були справжніми і відвертими. І незважаючи на те, що всі її оточення було проти цього роману, Різатдінова не шкодує, що вийшла за нього заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях