Лайм

Каньє Вест на першій зустрічі з виборцями розкрив сімейну таємницю, яка може загрожувати йому розлученням

Репер виступив проти абортів і розповів, як "ледь не вбив" свою дочку

Перший передвиборний мітинг Каньє Веста, який балотується на пост президента США, ознаменувався сумбурною промовою і сльозами. Репер, політичні амбіції якого пов'язують із загостренням біполярного розладу, був одягнений в куленепробивний жилет, говорив про аборти і розплакався, згадавши про небажання ставати батьком у 2013 році.

Фото: abc.net.au

Вест зізнався, що новина про першу вагітність Кім Кардаш'ян в 2013 році дуже його спантеличила. "Я був репером, у мене були різні дівчата, а вона сказала, що вагітна. Вона плакала... і протягом одного місяця, двох місяців, трьох місяців ми говорили про те, що вона не буде народжувати. У неї були таблетки", - згадав Каньє.

Одного разу в паризькій квартирі репер отримав "одкровення від Бога", після чого зважився зберегти дитину.

"Я знаходився в квартирі, де мою дружину фактично пограбували, і у мене був ноутбук, творчі ідеї, взуття. Тут екран став чорно-білим, і Бог сказав: "Якщо ти про***ш мій задум, я про*бу твій". Я подзвонив своїй дружині, а вона сказала: "У нас буде цей малюк", і я погодився: "У нас буде дитина". Навіть якщо моя дружина захоче розлучитися зі мною після цієї промови, вона принесла Норт в світ, навіть коли я не хотів. Вона захистила цю дитину. Ви знаєте, хто ще захистив свою дитину 43 роки тому? - сказав Каньє і почав ридати. - Моя мама врятувала моє життя. Мій тато хотів аборту. Моя мама врятувала моє життя, не було б Каньє Веста, тому що мій тато був дуже зайнятий. І я мало не вбив свою дочку! Я майже вбив свою дочку!"

Також під час виступу Уест сказав, що якщо його оберуть президентом, він заборонить екстрений контрацептив, який допомагає запобігти вагітності протягом 72 годин після незахищеного сексу.

  • Нагадаємо, що Каньє Вест зареєструвався кандидатом в президенти США, хоча раніше його плани балотуватися спростували. Репер має намір представляти партію Birthday Party.
  • Про рішення Каньє балотуватися в президенти США стало відомо 4 липня. Тоді плани музиканта підтримав голова компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск, який різко змінив свою думку після чотиригодинного інтерв'ю репера журналу Forbes.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.