Лайм

Каньє Вест вибачився перед Кім Кардашьян через твіти про їхнє особисте життя

Репер зважився на чергову порцію одкровень

Репер Каньє Вест після серії відвертих постів у Twitter вибачився перед дружиною, моделлю Кім Кардаш'ян, за розголошення інформації про їхнє особисте життя, а також заяви про бажання розлучитися з нею.

Про це Вест також написав у Twitter і цього разу, всупереч очікуванням фоловерів, свій пост не видалив. "Я б хотів вибачитися перед моєю дружиною Кім за те, що зробив публічним те, що мало залишатися особистим, - написав репер. - Я не дбаю про неї так, як вона про мене".

На своїй сторінці Вест також подякував дружині, яка залишається поруч з ним, незважаючи на всю заподіяну ним раніше біль.

  • Раніше репер також звинуватив Кім Кардаш'ян та її матір Кріс Дженнер в тому, що вони нібито хотіли викликати лікаря і закрити його на лікування. День по тому Вест продовжив публікувати туманні звинувачення, порівнюючи тещу з Кім Чен Ином. Тоді ж музикант і заявив про бажання розлучитися з дружиною.
  • У свою чергу, прихильники музиканта запідозрили в його поведінці ознаки біполярного розладу. Ми згадали головне про хворобу, яка підкосила свого часу Мерайю Кері, Ван Дамма та інших знаменитостей. Повторні епізоди манії та депресії - головна ознака цього стану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.