Лайм

Дівчата Х'ю Хефнера розповіли про життя з плейбоєм, в якому було все - від сексу за хвилину до розв'язних оргій

Одного разу ловелас Хефнер зізнався, що вже й не порахує своїх коханок, яких у нього було точно більше тисячі

Цієї осені виповниться три роки з дня смерті Х'ю Хефнера, а про життя плейбоя та засновника однойменного чоловічого глянцю досі ходять легенди. У 50-х Хефнеру вдалося випустити перший номер Playboy тиражем в 70 тис. копій - його обкладинку прикрасила не просто модель, а сама Мерилін Монро. З тих пір видавець рідко з'являвся на публіці без ефектної супутниці, а часом і кількох відразу. Що вже говорити про закулісне життя у 100-мільйонному маєтку, де побували сотні дівчат, включаючи українську модель Дашу Астаф'єву.

Незважаючи на репутацію ловеласа, Хефнер був тричі одружений, і з першими двома дружинами прожив по 10 років. Втретє він одружився лише в 2012 році, але до цього моменту, як зізнавався сам, число його коханок вже давно перевалило за тисячу. The Sun згадав історії дівчат, які побували в маєтку Хефнера та погодилися розповісти про закулісні реалії.

Х'ю Хефнер з моделями Playboy Фото: Getty Images

Кендра Вілкінсон: "Мені доводилося сильно напиватися, щоб пережити ті ночі"

З 18-річною Кендрою Вілкінсон видавець познайомився в 2004 році. Тоді дівчина погодилася попрацювати "оголеною живою статуєю" на святкуванні його 78-го дня народження. Незабаром після цього Хефнер запропонував їй переїхати до його відомого маєтку та стати його дівчиною.

Через роки 35-річна модель згадала, що охоче погодилася, але навіть не підозрювала, що чекало на неї попереду: "Я нічого не знала про Playboy, тоді я тільки-но закінчила школу".

Кендра Вілкінсон, Бріджет Марквардт, Х'ю Хефнер та Холлі Медісон Фото: Getty Images

Дівчина не відмовляла Хефнеру в сексі, але й зізналася, що не отримувала від цього ніякого задоволення: "Зазвичай я сильно напивалися вечорами і не думала про завтрашній день. Мені доводилося багато пити або курити травичку, щоб пережити ті ночі".

Свій секс з Хефнером Вілкінсон описала як "хвилинну справа", яка нагадувала їй рутинну роботу: "Зміну здав, зміну прийняв. Це була історія зовсім не про задоволення".

Кендра Вілкінсон Фото: Getty Images

Модель з'їхала від Хефнера в 2008 році незабаром після того, як зустріла свого майбутнього чоловіка - футболіста Хенка Баскетта. Проте, Вілкінсон залишилася в хороших стосунках з видавцем та навіть прийняла пропозицію відсвяткувати її весілля в його маєтку.

Крістал Харріс (Хефнер): "Я була дружиною Х'ю. Він навчив мене любові"

Модель і тревел-блогер Крістал Харріс переїхала до маєтку Хефнера в 2009 році, де на той момент вже жили сестри-близнючки Христина та Карісса Шеннон. Хефнеру було 82 роки, їй - на 60 років менше.

Через два роки Хефнер розлучився з близнючками, щоб узаконити свої стосунки з Харріс. Пара запланувала весілля, але модель відмовилася від пропозиції всього за два дні до церемонії. Тоді ж, відповідаючи на розпитування журналістів, дівчина проговорилася, що її та Хефнера об'єднував лише секс, який часто тривав "дві секунди".

Х'ю Хефнер та Крістал Харріс Фото: Getty Images

У 2012 році плейбою все ж вдалося переконати модель вийти за нього заміж, так Харріс стала його третьою дружиною. Вже після смерті видавця вона згадувала, що познайомилася з Хефнером, будучи студенткою, але пізніше він зумів змінити її світогляд: "Він навчив мене любові. Навчив доброті. Він подарував мені життя, правда".

Як стало відомо пізніше, перед смертю 91-річний Хефнер, статок якого оцінювався у $50 мільйонів, заповідав їй лише житло вартістю $5 млн.

Ізабелла Джеймс: "По п'ятницях ми ходили до Хефнера за "кишеньковими"

Свого часу мешканка Польщі Ізабелла Катаріна Каспшик емігрувала до Канади. Пізніше переїхала до Каліфорнії, де здобула освіту в області юриспруденції.

Незабаром після цього доля звела дівчину з Хефнером і вже в 2002 році вона прийняла пропозицію переїхати в той самий відомий маєток. Пізніше Ізабелла розповіла про те, що всі "співмешканки" видавця отримували тижневі "кишенькові" в розмірі $1000. При цьому плейбой спонсорував будь-які пластичні операції.

Х'ю Хефнер та Ізабелла Джеймс (в рожевому) в компанії дівчат Фото: Getty Images

"Кожної п'ятниці ми ходили до кімнати Х'ю, чекали там поки він вигребе все собаче лайно з килима, а потім просили наші "кишенькові", - розповіла модель. - Ми ненавиділи це. Він постійно знаходив, до чого причепитися в наших стосунках - то йому не вистачало гармонії між дівчатами, то чиєїсь активної участі в секс-вечірках, які він влаштовував у спальні".

Холлі Медісон: "Оргії були двічі на тиждень"

На момент знайомства з Хефнером одна з його найвідоміших супутниць Холлі Медісон працювала в мережі ресторанів фаст-фуду. Одного разу вона прийняла запрошення відвідати вечірку в басейні відомого маєтку, а після цього стала в ньому частою гостею. У 2001 році дівчина переїхала до Хефнера.

Холлі Медісон (зліва), Х'ю Хефнер та Бріджет Марквардт Фото: Getty Images

У 2015 році Медісон випустила автобіографічну книгу "У кролячій норі", в якій розповіла про регулярні оргії, під час яких Хефнер накачував дівчат седативами. За словами моделі, серед інших "співмешканок" видавця вона була його улюбленицею.

Карла Хоуї: "Нікому не дозволялося приводити в гості чоловіків"

30-річна модель перебралася до маєтку Хефнера в 2011 році, але вже доволі скоро занудьгувала в компанії далеко немолодого плейбоя. За словами дівчини, Хефнер був настільки старим, що з боку здавалося, ніби він не міг і поворухнутися.

Карла Хоуї Фото: Getty Images

Крім цього Хоуї розповіла про суворі правила, які поширювалися на всіх "співмешканок" видавця. "До 9 години вечора всі мали бути вдома. Нікому не дозволялося приводити в гості чоловіків. Порушиш правила - вилетиш назавжди, - згадала модель. - Одного разу його дружина Крістал проводила DJ-сет далеко від дому, і їй було б зручно переночувати там же. Але вона все одно повернулася додому під ранок".

  • У березні 2020-го редакція журналу Playboy оголосила, що друковане видання припиняє своє існування. З цього приводу theLime згадав кращі обкладинки глянцю за всю історію його існування.
  • На 75 році життя померла зірка Playboy Бо Блек. Читайте на theLime, як зразкова католичка стала героїнею культового глянцю, не роздягаючись.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: