Лайм

Горе-злодій придумав зухвалий спосіб пограбувати банк, але вийшло так, що сам себе посадив за ґрати

Помилка грабіжника здивувала навіть суддів, що багато чого бачили

Невдаха-грабіжник випадково розкрив свою особистість, передавши касирові банка записку з вимогами, написану на звороті квитанції з магазину, який він відвідав раніше. Історією горе-злодія поділилося видання Mirror.

Фото: mirror.co.uk

42-річний Даніель Хілі з Манчестера (Великобританія) увійшов до відділення банку і передав співробітникові записку: "Не панікуйте! Покладіть всі банкноти в пакет! Я обіцяю, якщо ви зробите, як я кажу, ніхто не постраждає. Не геройствуйте - мені шкода це робити".

Касир виконав вимоги грабіжника і той благополучно втік, залишивши після себе компромат. Поліція перевірила квитанцію і виявила, що вона з сусіднього магазину здорової їжі, куди перед пограбуванням заходив Хілі. Камера відеоспостереження зняла обличчя злочинця, і його швидко затримали по гарячих слідах. Виявилося, що двома днями раніше Хілі також пограбував букмекерські контори, прикидаючись, що у нього в кишені є зброя.

Манчестерський суд визнав Хілі винним у пограбуванні і ув'язнив на 12 місяців. Виявилося, що таким чином чоловік намагався повернути борг лихварям, з якими зв'язався через захоплення азартними іграми. Обвинувачений зрозумів, що це не ті люди, яким можна сказати "ні", і спланував пограбування після телефонних дзвінків з погрозами.

"Ваша некомпетентність, коли ви пішли на злочин, була очевидна. Докази, які ви залишили, приголомшують. Ваш грабіж був невдалим", - констатував суддя.

  • Британець став зіркою соцмереж після того, як голяка кинувся рятувати племінницю. Тривога виявилася хибною, але люди все одно захоплюються хлопцем, а у його родини тепер є відмінне відео на пам'ять.
  • А ось історія про те, як пенсіонерка показала відео з привидом кота і спантеличила людей в мережі. Вони не вірять в духів, але і не можуть розгадати загадку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях