Лайм

Зрозуміла, що пора бігти: Булітко з "Дизель Шоу" розповіла про роман із залежним чоловіком

Акторка розговорилася про особисте

Акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Вікторія Булітко рідко говорить на тему особистого життя. Але зараз гумористка вирішила відкрити щільну завісу і розповіла про один зі своїх романів.

В інтерв'ю "Факти ICTV" артистка зізналася, що раніше перебувала у стосунках з чоловіком, який був залежний від алкоголю. Вікторія сподівалася, що кохання переможе і її обранець зможе зав'язати із згубною звичкою, але дива не сталося. У якийсь момент Булітко зрозуміла, що пора бігти.

Вікторія Булітко Фото: instagram.com/bulitka

"У мене був досвід життя з людиною, яка любила випити, - зізнається акторка. - Коли ти закохана, любов закриває очі і ти думаєш, що зможеш вплинути. Тим більше, він говорить, що такого більше не повториться, і ти віриш. А потім розумієш, що пора бігти і збігаєш від цих стосунків. Далі не буде нічого, ти не зможеш завести дитину, ти хочеш нормальну сім'ю".

Сьогодні Булітко щаслива у нових стосунках, правда особистість обранця ретельно приховує. Відомо, що коханий акторки працює програмістом і родом із Запоріжжя. Пара живе разом протягом п'яти років, але узаконювати стосунки поки не збирається.

"Мені здається, якщо людям добре, вони можуть жити разом добре. А ні - так і не треба жити разом. І не важливо, розписані ви чи ні", - вважає Вікторія.

  • Читайте також на theLime, як Вікторія Булітко прокоментувала чутки про роман з партнером по шоу "Танці з зірками-2019" Дмитром Дікусаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях